listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 585.000

Wilhelminaplantsoen 3

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 137 Woonoppervlakte
  • 589 m2
Op deze plek komt niet vaak een woning te koop. Deze unieke vrijstaande woning met verrassende indeling, atelier en garage is gelegen aan het Wilhelminaplantsoen midden in Berkel-Enschot. De omgeving is groen en ruim van opzet. Op deze plek met vrij uitzicht is het heerlijk wonen!

Berkel-Enschot biedt u een groene en rustige omgeving met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en een gezondheidscentrum. 
Vanuit de woning is het winkelcentrum Koningsoord te voet bereikbaar. De uitvalswegen richting Tilburg/Den Bosch en Eindhoven zijn ook dichtbij.


INDELING 

Begane grond

Entree in ruime hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Toegang tot de uitgebouwde woonkamer. Bij binnenkomst is een werkplek aanwezig met vaste kast. Het voorste gedeelte van de woonkamer wordt verdeeld door het gemetselde rookkanaal met design houtkachel. Hier is ruimte voor een royale eettafel en er is toegang tot de kelderkast. De kamer is aan de achterzijde uitgebouwd (geïnspireerd door de Bossche schoolarchitectuur). Het hoge plafond, de grote raampartij en de aanwezigheid van een vide maken het geheel bijzonder. De vide is bereikbaar vanuit de woonkamer met een eigen trap, deze knusse ruimte is geschikt als werkplek, speelkamer of logeerkamer. 
De keuken is compact en voorzien van een hoekopstelling met een gasfornuis met oven en een afzuigkap. Bijkeuken met de aansluiting voor de was apparatuur en een uitstortgootsteen. Vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar.


1e verdieping

Overloop met luik naar de bergzolder. Vanuit de overloop toegang tot drie slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een wastafel. Twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan één met vaste wastafel en één met een raam naar de vide. De badkamer bestaat uit een douche in cabine, dubbele wastafel in meubel en een zwevend toilet. 


2e verdieping

Middels vlizotrap te bereiken, beplankte bergzolder. Op deze zolder staat de CV-ketel (2020) opgesteld en is de bad geiser aanwezig.  


Atelier/studio

Vanuit de tuin is het atelier (ca. 27 m2) bereikbaar, hier is veel lichtinval door de grote raampartijen. In het atelier is een keukenblokje aanwezig en de ruimte is verwarmd. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt zoals praktijk aan huis, kantoor aan huis, hobby-/speelruimte, mantelzorgwoning enz.


Buiten
 
Aangelegde tuin rondom de woning. De achtertuin is ingericht met een groot terras aan de woning, niveauverschil en een terras in het midden. Er is gevarieerde beplanting aanwezig en de tuin biedt veel privacy. Vanuit de tuin toegang tot het atelier en de garage. De toegang tot de garage vanaf de weg, is gelegen aan de zijkant van de woning.  

Bijzonderheden:
• een bijzondere woning op een mooie locatie met tuin rondom, atelier en garage
• CV-ketel, bouwjaar 2020
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 585.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
546 m3
Perceel
589 m2
Woonoppervlakte
137 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
43 m2
Bouwjaar
1961
Energielabel
G

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.