listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 625.000

Goirkestraat 142

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 207 Woonoppervlakte
  • 213 m2
Bent u op zoek naar een zeer ruime, moderne woning dan hebben wij de perfecte woning voor u! In de karakteristieke Goirkestraat gelegen, op fietsafstand van het Tilburgse centrum treft u dit onder architectuur gebouwde herenhuis met maar liefst 4 woonlagen. Op de begane grond de hal en de zeer riante woonkeuken, op de eerste verdieping het sfeervolle woongedeelte en op de twee verdiepingen daarboven maar liefst vier grote slaapkamers en de badkamer. Indien gewenst met mogelijkheden voor zes slaapkamers en twee badkamers. Achter de woning vindt u een gezellige achtertuin en een garage op afgesloten mandelig binnenterrein.

Indeling begane grond

Via een fraai hekwerk bereikt men de overdekte entree die toegang biedt tot een multifunctionele ruimte. Zithoek, kantoor, speelkamer etc. Toegang tot toilet (hangcloset) met fontein, CV ruimte, meterkast en bijkeuken met mechanische ventilatie, wasmachineaansluiting en opstelling droger. De ruime, open en voornamelijk ook heerlijk lichte woonkeuken met gas open haard is aan de tuin gelegen en beschikt over een industrieel luxe keukeninterieur (Bulthaup) met inbouwapparatuur te weten: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron/oven combinatie, stoomoven en vaatwasser (allen Miele). De strak vormgegeven wenteltrap biedt toegang tot de verdieping. De gehele begane grond is voorzien van een hardstenen vloer met ter plaatse van de keuken vloerverwarming.

Eerste verdieping

Op deze verdieping treft u de heerlijk royale living van in totaal ca. 50 m². Middels de vide is er contact met de woonkeuken en dankzij de prachtige raampartijen een schitterende lichtinval. De gashaard zorgt ter plaatse voor extra sfeer en comfort. Diverse (naar eigen inzicht te bepalen) indelingsmogelijkheden kenmerken deze verdieping.

Tweede verdieping

Overloop met toegang tot twee slaapkamers en een grote berging met mogelijkheid voor een tweede badkamer (leidingen en afvoer aanwezig). De slaapkamers meten maar liefst 21 en 22 m² en derhalve (indien gewenst) te splitsen naar vier slaapkamers.

Derde verdieping

Ook deze overloop (met goede lichtinval dankzij de lichtkoepel) geeft toegang tot twee grote slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot een gezellig dakterras via een schuifpui en tot een grote inloopkast. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een velux dakraam en een rond raam in de topgevel. De geheel betegelde badkamer is in een lichte neutrale kleur uitgevoerd en heeft de beschikking over een inloopdouche, vaste designwastafel, hangcloset en design radiator.

Tuin

Vrije gelegen diepe achtertuin op het oosten gelegen met bestrating, gazon en borders. Ter plaatse van het terras een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Op het achtergelegen mandelige terrein (bereikbaar middels elektrisch bedienbaar hek) treft u nog een royale garage.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 625.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
726 m3
Perceel
213 m2
Woonoppervlakte
207 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
16 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Bouwjaar
2005

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.