listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 385.000

Philips Vingboonsstraat 56

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 107 Woonoppervlakte
  • 128 m2
Wonen om de hoek van het Spoorpark en de Spoorzone! Dat kan in deze gemoderniseerde en zeer sfeervolle eindwoning. De woning is op de begane grond uitgebouwd en heeft een ruime woonkamer met houtkachel en tuindeuren, een in 2019 gemoderniseerde open keuken met tuindeuren, totaal 4 slaapkamers en de badkamer op de 1e verdieping. De mooi aangelegde voortuin en de zonnige achtertuin met loungeruimte en berging maken dit tot een prettige stadswoning.

Het is fijn wonen in de Philips Vingboonsstraat; een straat met karakteristieke vooroorlogse en jaren 50-woningen, een gezellige straat waar bewoners elkaar kennen. Een fijne woonstraat met de winkels, het Spoorpark en de Spoorzone om de hoek en het NS-station op loopafstand.

Indeling: begane grond:
De originele stalen voordeur geeft toegang tot de ruime hal met trapopgang, trapkast (met vernieuwde groepenkast), toiletruimte voorzien van vrij hangend toilet, fontein en mechanische ventilatie.
De woonkamer heeft een houtkachel en openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken (2019) met eveneens tuindeuren. De keuken is ingericht met een op maat gemaakt keukenblok (zwart/grijs) voorzien van een spoelbak en inbouwapparatuur (Siemens) te weten: quooker, vaatwasser, koelkast, 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap en 2 ovens, waaronder een stoomoven.

1e verdieping
Drie slaapkamers, overloop en trapopgang naar de 2e verdieping. Slaapkamer 1 is aan de achterzijde gelegen. Slaapkamer 2 is aan de voorzijde gelegen en heeft een vaste schuifkastenwand. Slaapkamer 3 ligt eveneens aan de voorzijde, heeft een fraai origineel rond raam en is momenteel in gebruik als kantoor. De badkamer is ingericht met een ligbad v.v. spatscherm, een wastafel en een vrij hangend toilet.

2e verdieping
Via vaste trap bereikbare verdieping. Slaapkamer 4 met grote dakkapel en wastafel in fraai houten meubel. Vanuit deze kamer is de vliering te bereiken. Voorzolder/overloop met dakraam, grote kast/berging en eveneens een kleine vliering. Opstelling CV combiketel (Merk Vaillant, bouwjaar 2000).

3e verdieping
Vliering

Tuin
Bij de stijl van de woning passende voortuin, ingericht met o.a. krentenbomen en een massief van haagbeuken. De op het zuiden gelegen achtertuin is voorzien van een overdekte houten loungeruimte en door de planten/bomenkeuze is de tuin het hele jaar groen. Zo zijn er de blauwe regen, een druif, rozen, clematis en klimhortensia’s. Verder is er een buitenkraan en is de woning via de naastgelegen brandgang en poort bereikbaar. Naast de loungeruimte is een stenen berging gelegen.

Algemeen
• De Philips Vingboonsstraat is een fijne woonstraat met de winkels, het Spoorpark en de Spoorzone om de hoek. Het station en het centrum liggen op loopafstand.
• De vloeren zijn voorzien van eiken parket en grenen houten vloerdelen. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk/behang/granol en stucwerk.
• Woning met karakteristieke elementen, zoals de originele voordeur en binnendeuren.
• De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd/aangepast. Zo is er een nieuwe groepenkast en zijn de ramen grotendeels vernieuwd (draai/kiep met dubbel glas) en zo ook de dakkapel, het dakraam en de schoorsteen. De dakbedekking van de uitbouw is in 2011 vernieuwd en is een “groen dak” met sedum planten
• Parkeren middels parkeervergunning maandag tot en met zaterdag van 9:00 – 22:00 uur, kosten parkeervergunning € 180,-- per jaar (momenteel 2 vergunningen).
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Eindwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 385.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
381 m3
Perceel
128 m2
Woonoppervlakte
107 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
6 m2
Bouwjaar
1957
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.