listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 1.049.000

Borgersstede 22

Alphen
  • 4 slaapkamers
  • 200 Woonoppervlakte
  • 2607 m2
Heerlijk wonen in de natuur in een volledig in nieuwstaat verkerende vrijstaande woning in villawijk
't Zand.
De woning is in 2021 uitgebouwd, geïsoleerd en volledig gerenoveerd en gemoderniseerd.
Op een prachtige locatie, in villawijk 't Zand te midden van de bossen aan de rand van het dorp Alphen ligt deze vrijstaande woning, met riante oprijlaan voor meerdere voertuigen, dubbele garage, royale living met heerlijk zicht op de tuin, leefkeuken, twee luxe badkamers, 4 slaapkamers, kelder en een ruime tuin rondom met enorm veel rust en privacy.

Dit alles is gelegen in een prachtige groene en lommerrijke omgeving met vele mooie wandel- en fietsroutes in de buurt. Aan het einde van de straat loop je zo het bos in, de dorpskern van Alphen is op enkele minuten afstand, verder heeft Alphen een zeer gunstige ligging ten opzichte van Tilburg, Breda en het karakteristieke Baarle Nassau.

De veelzijdige gemeente Alphen biedt u allerlei voorzieningen zoals winkels, diverse restaurants, basisschool een cultureel centrum en een natuurbad. Net als vrijwel elk Brabants dorp bloeit ook hier het verenigingsleven en is de sfeer spreekwoordelijk gemoedelijk. Een ideale locatie om van de rust te genieten maar toch direct bij alle voorzieningen te zijn.

De woning is door de huidige eigenaren met veel zorg en mooie materialen verbouwd en gemoderniseerd. De grote dubbele garage biedt ook mogelijkheden voor het gebruik als gatenverblijf, atelier of andere doeleinden.
Een heerlijke ruime gezinswoning op een prachtige locatie in Alphen.

Indeling begane grond:
Middels overkapping te bereiken entree.
Ruime hal met mooie eikenhoutentrapopgang naar de verdieping, moderne luxe toiletruimte voorzien van hangend toilet en wastafelmeubel. Vanuit de hal is er toegang tot de riante, zeer luxe open keuken, uitgebouwde living, bijkeuken en kelder.
Grote L-vormige living met inbouwkachel. De twee grote schuifpuien geven toegang tot het terras aan de achterzijde en de zijkant van de woning en tot de riante achter tuin.
Door de grote raampartijen aan de voor-zij-en achterzijde van de woning is er gedurende de dag overal fraai uitzicht over het groen en zorgt het voor een prettige lichtinval in de ruimte.
De keuken, eetkamer en living staan in open verbinding met elkaar.

De luxe moderne keuken beschikt over een kookeiland met zitgedeelte, het eiland is voorzien van een Bora kookplaat combi oven (Siemens) en wijnkoelkast. De keuken is afgewerkt met een terrazzo keukenblad, veel bergruimte doormiddel van keukenlades, kasten en apothekerskast, verder treft u als apparatuur; een koelkast, vriezer, vaatwasser (Miele) en quooker (met CUBE voor bruisend water) aan. Vanuit de keuken is de speelhoek van de kinderen te bereiken, welke ook zou kunnen dienen als thuiswerkplek/kantoorruimte.

De eethoek staat centraal in de ruimte geplaatst voor de prachtige raampartij met haar twee schuifpuien. Vanaf hier is het heerlijk genieten van het uitzicht in het groen en de heerlijke ruime begane grond welke is afgewerkt met een mooie doorlopende pvc-vloer in combinatie met vloerverwarming.

Tevens is er vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met toegang tot de kelder en de achtertuin.

Eerste verdieping:
Op de verdieping treft u vier heerlijke slaapkamers en twee mooie badkamers.
Riante ouderslaapkamer met balkon, vaste kastenwand en toegang tot de badkamer.
De badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, inloopdouche en dubbele vaste wastafel met ombouwmeubel.
De drie overige slaapkamers zijn ruim van formaat en beschikken over bergruimte.
De gastenbadkamer is voor zien van een inloopdouche, vaste wastafel met ombouwmeubel en is voorzien van vloerverwarming. Tevens treft u op deze badkamer de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.
Op de overloop treft u een apart toilet met vrijhangend closet en fonteintje.

Middels luik en vlizotrap op de overloop is de ruimte tweede verdieping/zolder toegankelijk. U treft hier een grote bergzolder met de opstelling van de Cv-installatie.

Tuin en garage
Een dubbele poort geeft toegang tot het riante perceel en de ruime oprit die plaats geeft aan meerdere auto's.

De dubbele vrijstaande garage/bijgebouw is voorzien van twee kanteldeuren met extra bergruimte achterin de garage. Deze garage is deels voorzien van een zolder. De garage is in spouw gebouwd en na een eventuele verbouwing uitermate geschikt om als gastenverblijf te gebruiken.
De prachtige parkachtige tuin rondom het huis geeft een schitterend uitzicht op het groen en is voorzien van een eigen waterbron met bijbehorende sproei installatie. De tuin is voorzien van volwassen vaste beplanting en bomen. De achtertuin is voorzien van twee terrassen, een klein bosperceel aan de achterzijde en biedt rust en ruimte ook aan vogels en eekhoorntjes. Daarnaast is er een mooie diversiteit aan bomen, borders, gazon een moestuin en aparte houtopslag. Het perceel is rondom omheind voor het houden van een hond.

Bijzonderheden:
- de woning is in geheel gerenoveerd, uitgebouwd, geïsoleerd en gemoderniseerd met hoogwaardige en luxe materialen in 2021,
- uitermate rustige ligging in kleinschalige villawijk 't Zand met uitsluitend vrijstaande villabebouwing rondom, volop groen, in de directe omgeving en op korte afstand van het dorp en de uitvalswegen richting Breda en Tilburg
-oplaadpunt elektrische auto aanwezig in de voortuin
-Twee luxe badkamers beiden voorzien van vloerverwarming,
- Riant perceel van liefst 2607 m2 met volop rust en privacy
- Kozijnen voorzien van HR++glas
- Glasvezel tot aan de deur
- Meterkast, 12 groepen, drie aardlekschakelaars en 3 fase aansluiting krachtstroom
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.049.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
808 m3
Perceel
2607 m2
Woonoppervlakte
200 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
42 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
19 m2
Overig inpandige ruimte
18 m2
Bouwjaar
1973
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.