listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 495.000

Stationstraat 30

Alphen
  • 4 slaapkamers
  • 211 Woonoppervlakte
  • 1123 m2
In het centrum van Alphen ligt deze karakteristieke- en sfeervolle vrijstaande woning een bedrijfshal, drie garageboxen, kleinschalig bouwkavel en een flinke tuin.

INDELING WOONHUIS:

Entree/hal: de entree naar de woning is via het oude winkelgedeelte van de woning of middels de achterom aan de linkerzijkant van de woning.

Het oude winkelgedeelte, nu in gebruik als berging is een ruimte van circa 24 m² en is prima in te richten als speelkamer, hobbyruimte of kantoor. Via de oude winkelruimte loopt u door de keuken de woonkamer binnen. De woonkamer beschikt over authentieke elementen waaronder: paneeldeuren, glas-in-lood ramen en een open-haard.
De landelijk ingerichte woonkeuken is v.v. een oven, 4-pits gaskookplaat, magnetron, koelkast en aansluitingen voor de wasapparatuur. In de keuken bevindt zich tevens een kelderruimte en u heeft toegang tot de bijkeuken met bergzolder en loopdeur naar de tuin.
In de bijkeuken bevindt zich een wasbak en bergkast. Van hieruit bereikt u de badkamer, toiletruimte en achterportaal met toegang tot het zwembad (momenteel niet in gebruik). De badkamer is ingericht met een ruim ligbad, douche en wastafel.

1e Verdieping: middels gesloten trapopgang in de woonkamer te bereiken ruime overloop met toegang tot vier (slaap)kamers en separate toiletruimte. De hoofdslaapkamer is v.v. twee inbouwkasten en een wastafel.

2e Verdieping: bergzolder.

Tuin: sfeervolle stadstuin/ terras met achteringang. Naast de woning ligt aan beide zijden een ruime oprit met doorgang naar de achterzijde van de woning. Hier heeft u tevens parkeergelegenheid.

Achter de woning treft u drie garageboxen een bedrijfshal en een mooie tuin.

BEDRIJFSHAL:

Oppervlakte hal begane grond: ca. 95 m²
Oppervlakte hal verdieping: ca. 90 m²
Voorzieningen: gasheater, kitchenette en toilet.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons of maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 495.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
952 m3
Perceel
1123 m2
Woonoppervlakte
211 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
259 m2
Overig inpandige ruimte
35 m2
Bouwjaar
-
Energielabel
G

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.