listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 850.000

Bosscheweg 52 a

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 134 Woonoppervlakte
  • 2539 m2
Laat u verrassen door deze unieke, vrijstaande semi-bungalow met schitterende tuin. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 2.539 m2 en heeft een bijgebouw, een grote voormalige moestuin/weiland en een schitterend, zonnig terras aan de woning.
Dit is een woning met mogelijkheden!
 
De woning is gelegen aan de Bosscheweg en bereikbaar via de ventweg. De woning ligt zeer centraal ten opzichte van de uitvalswegen en Tilburg en vele voorzieningen zijn in de nabijheid.  
 
INDELING
 
Begane grond:
De woning is middels een diepe eigen oprit bereikbaar. De verhoogde entree geeft toegang tot de woning. Entree in de hal met meterkast. Via de centraal gelegen hal zijn alle ruimtes bereikbaar en is er toegang tot de tuin.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met grote schouw. De L-vormige woonkamer heeft veel lichtinval door de aanwezige raampartijen en een schuifpui naar de voortuin en een loopdeur naar de achtertuin. De dichte keuken is voorzien van een dubbele rechte opstelling met veel kastruimte, een gaskookplaat en een afzuigkap. Ook in de keuken is veel lichtinval. Vanuit de keuken is de geheel betegelde kelder te bereiken.
In de achterbouw zijn de twee royale slaapkamers gelegen, beide met zicht op het terras. De badkamer is momenteel ingericht met een inloopdouche, wastafel, de aansluiting voor de wasmachine en de CV-ketel. Apart toilet met staand closet en een fonteintje.
 
1e verdieping:
Vanuit de hal is de verdieping bereikbaar. Op deze verdieping is een grote slaapkamer en een 2e badkamer aanwezig. De slaapkamer is over de volle breedte van de woning. Het is mogelijk de slaapkamer te splitsen zodat er twee slaapkamers ontstaan. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het balkon.
Badkamer met douche in cabine, veel extra bergruimte, wastafel en toilet.
 
Bijgebouw:
De begane grond is momenteel in gebruik als garage/opslag. Naast deze ruimte is er een badkamer met douche, wastafel en toilet aanwezig en een kast (voormalig CV-ruimte).
Middels een vaste trap toegang tot de verdieping. Op deze verdieping is een eenvoudig keukenblok geplaatst, bergruimte achter de schotten en openslaande deuren naar het balkon. Naast het bijgebouw is een extra schuur/berging aanwezig.
 
Buiten:
Een diepe oprit voor meerdere auto’s en toegang tot de tuin en het bijgebouw. De tuin is rondom gelegen maar voor het merendeel ligt de tuin achter de woning.
Aangrenzend aan de woning ligt een schitterend zonneterras met toegang tot de ruimte onder de kap van de achterbouw. De tuin is verdeeld in siertuin en moestuin/weiland. De tuin is geheel omsloten en voorzien van gazon en beplanting.
 
Bijzonderheden:
  • Semi-bungalow op een perceel van 2.539 m2
  • De woning verdient modernisering
  • Mantelzorg mogelijk in het bijgebouw
  • De woning is gedeeltelijk voorzien van houten en stalen kozijnen, enkel en dubbel glas
  • Geen noemenswaardige isolatie aanwezig
  • CV-ketel, bouwjaar 2009
  • Bouwjaar 1965
  • Aanvaarding in overleg
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 850.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
565 m3
Perceel
2539 m2
Woonoppervlakte
134 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
68 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
35 m2
Overig inpandige ruimte
15 m2
Bouwjaar
1965
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.