listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 745.000

Gilzerbaan 32

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 206 Woonoppervlakte
Uniek en luxe maar bovenal zeer royaal appartement gelegen in de wijk Zorgvlied op de hoek Gilzerbaan/Frankenlaan op de tweede en bovenste verdieping van een kleinschalig appartementen complex. Het appartement is gelegen nabij uitvalswegen, openbaar vervoer, winkels én de bossen dus alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

Het appartement beschikt over een eigen garage en berging. Het complex is kleinschalig, werd gebouwd in 2004 en bestaat op de begane grond uit een commerciële ruimte met daarboven 2 zeer royale luxe appartementen. Via een afgesloten entree komt u in de hal op de begane grond en middels lift of trappenhuis komt op de 2e woonlaag.

Indeling

Entree/hal met toilet met fontein, garderobe en vaste kast. Aan de ene zijde treft u de keuken met toegang tot het royale dakterras gelegen op het zuidoosten, de bijkeuken en een berging met toegang tot het balkonnetje aan de voorzijde. Aan de andere zijde treft u de zeer royale woonkamer met gashaard en toegang tot de slaapvertrekken alsmede de badkamer.

De luxe keuken beschikt over alle inbouwapparatuur en is uiterst smaakvol. De berging beschikt over opstelling CV combiketel en de (verhoogde) opstelling ten behoeve van uw wasapparatuur. Tevens treft u hier de opstelling van de warmteterugwininstallatie. De woonkamer is een lust voor het oog en biedt dankzij een panorama raam een geweldig vergezicht over de Gilzerbaan richting de Conservatoriumlaan. Diverse gezellige zitjes en de gashaard maken de sfeer compleet. De slaapvertrekken liggen achter de woonkamer. De hoofdslaapkamer beschikt over airconditioning en tv aansluiting en biedt toegang tot de royale walk-in-closet alsmede de uiterst luxueuze badkamer met dubbele wastafel in meubel, ligbad, hangcloset en inloopdouche. De tweede slaapkamer is ideaal voor logees en/of als studeerkamer.

Het gehele appartement (behoudens de slaapvertrekken) is afgewerkt middels een prachtige natuurstenen vloer en is geheel voorzien van vloerverwarming. De plinten zijn keurig verwerkt in de wanden die, net als de plafonds, volledig gestuukt zijn. De woonkamer beschikt bovendien over een airconditioning. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De garage is toegankelijk via de Frankenlaan.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 745.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
646 m3
Woonoppervlakte
206 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Gebouwgebonden buitenruimte
37 m2
Bouwjaar
2004
Energielabel
A
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.