listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 935.000

Burgemeester Panislaan 1

Berkel-Enschot
  • 5 slaapkamers
  • 209 Woonoppervlakte
  • 1098 m2
Op schitterende locatie nabij de uitvalswegen treft u deze fraaie vrijstaande woning met garage en berging op een prachtig perceel van bijna 1.100 m². De woning beschikt over vijf slaapkamers en twee badkamers op de verdiepingen en op de begane grond over een sfeervolle woonkeuken en een zeer royale woon-/eetkamer; alles gesitueerd aan de prachtige rondom de villa gelegen achtertuin met meerdere terrassen.


INDELING

Begane grond

Entree/hal met trapopgang, garderobe, meterkast, toiletruimte voorzien van hangcloset met fontein (2022), gemoderniseerde meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars alsmede toegang tot de royale kelder met opstelling CV combiketel (Bosch) en extra groepenkast ten behoeve van (onder andere) opladen elektrische auto. De living is tuingericht en bestaat uit een zit- en een eetgedeelte maar is uiteraard op meerdere wijzen in te delen. Vanuit de hal komt u door middel van een moderne glazen deur in het zitgedeelte met groot panorama raam (2022) met vensterbank en uitzicht over de zijtuin en vervolgens in het sfeervolle eetgedeelte. Deze ruimte is echt geweldig en biedt aan alle kanten uitzicht over de prachtige tuin rondom. De drie openslaande tuindeuren bieden toegang tot de tuin en één tot het uiterst sfeervolle overdekte terras met elektra en inbouwspots. Doorgang naar de woonkeuken met vaste kastenwand met oven, openslaande tuindeuren en een gashaard ter plaatse van de eettafel. Het keukenblok zelf is industrieel en beschikt over een robuust kookgedeelte met gaskookplaat, afzuigkap, kookplaat en teppanyaki plaat en een tweede keukenblok met vaatwasser (2022), 1 1/2e spoelbak met Quooker.


Eerste verdieping

Overloop met toegang tot alle vertrekken. Er zijn twee royale slaapkamers en een werkkamer. De werkkamer beschikt over een tweetal vaste kasten. Aansluitend een royale slaapkamer eveneens met twee vaste kasten en openslaande tuindeuren naar het plat dak alwaar een terras mogelijk is. Badkamer (2008) voorzien van wastafel in meubel, hangcloset, mechanische ventilatie, decorradiator en tot slot een inloop-/regendouche. Tot slot een prachtige hoofdslaapkamer voorzien van TV aansluiting en een achterwand ingericht als walk-in-closet. Bijzonder is het heerlijke (kunststof) ligbad waar u in alle rust kunt genieten!


Tweede verdieping

Via vaste trap bereikbaar. Twee fraaie slaapkamers waarvan één met vaste kast, vlizo trap naar bergzolder en een drietal Velux dakramen. De tweede slaapkamer beschikt over een Velux dakraam. Tussen de beide kamers in treft u een tweede badkamer voorzien van douche in cabine, wastafel en toilet alsmede een wasruimte met opstelling was-apparatuur en geiser (2019).


Tuin

Oprit ten behoeve van een tweetal auto's. Royale garage/berging met (mede dankzij het zadeldak) veel bergruimte, water en elektra. Achtergelegen berging/stalling ten behoeve van de fietsen. De schitterende tuin is rondom de woning gelegen en biedt zowel zon,- als schaduwzijden maar bovenal veel privacy. Diverse grote terrassen waarvan een grenzend aan de eetkamer en één met bankirai bekleed waar een fundering onder ligt en waar dus nog een overkapping mogelijk zou zijn.


Algemeen
* De woning beschikt over een alarmsysteem;
* Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing ca. 2006;
* Platte daken ca. 10 en ca. 15 jaar oud;
* Vrijwel gehele woning voorzien van stucwerk wanden en plafonds;
* Diverse ramen bekleed met fraaie shutters;
* Unieke ligging en ontzettend fijn familiehuis!!
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 935.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
806 m3
Perceel
1098 m2
Woonoppervlakte
209 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
30 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Overig inpandige ruimte
10 m2
Bouwjaar
1965
Energielabel
E

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.