listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 362.500

Overlangelstraat 20

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 117 Woonoppervlakte
  • 202 m2
Zoekt u iets anders, iets apart. Dan is deze taludwoning, ook wel bekend als seniorenwoning, zeker de moeite waard om te bekijken. De woning beschikt over een garage (voorzien van elektra), een fraaie speelse woonkamerindeling en een slaapkamer met badkamer op de begane grond.  

Bouwjaar 1996
Perceeloppervlakte 202 m2
Woonoppervlakte 117 m2


INDELING

Begane grond

Middels fraaie, aangelegde voortuin bereikt u de entree. De entree/hal, met meterkast, verleent toegang tot de patio en de woonkamer. De L-vormige woonkamer is rondom de patio gelegen en heeft door de vele raampartijen een prettige lichtinval. Middels de schuifpuien bereikt u de tuin. Er is een aansluiting voor een houtkachel aanwezig en de woonkamer is afgewerkt met een lichte tegelvloer. 
De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast. Naast de keuken is de trapopgang naar de verdieping gesitueerd met daaronder de trapkast.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de hal met toiletruimte en toegang tot de slaapkamer en badkamer. Toiletruimte is voorzien van zwevend closet en fonteintje. In de badkamer is een inloopdouche en wastafel aanwezig. De slaapkamer heeft een grote schuifpui naar de patio. 


1e verdieping

Via de open trap is er toegang tot de eerste etage, hier zijn twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. De kamers zijn respectievelijk 25 m2 en 10 m2 groot en beide afgewerkt met een laminaatvloer. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en de aansluiting voor de was apparatuur. 


Buiten

Middels eigen oprit toegang tot de garage (voor 1 auto) met stroom en de omvormer voor de zonnepanelen. De garage is voorzien van een elektrische deur.
De patio is geheel betegeld en voorzien van een zonnescherm. Vanuit de patio heeft u toegang tot de tuin.


Bijzonderheden:
• goed onderhouden woning
• gezellige patiotuin
• in goede woonwijk gelegen
• nabij scholen, winkelcentrums en bus-/NS station
• de woning is aangesloten op stadsverwarming
• de zonnepanelen kunnen worden overgenomen

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 362.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
467 m3
Perceel
202 m2
Woonoppervlakte
117 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Overig inpandige ruimte
19 m2
Bouwjaar
1996
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.