listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 350.000

Van Oosterzeestraat 1

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 124 Woonoppervlakte
  • 333 m2
Heel af en toe komt er een woning in deze straat te koop!
In de wijk “Quirijnstok” in een groene omgeving gelegen uitgebouwde hoekwoning op een (extra) royaal perceel met inpandige garage en stenen berging. De woning is verrassend ruim van opzet, goed onderhouden, voorzien van een slaapkamer met badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping.

De woning is in Tilburg-Noord in een rustige en kindvriendelijke omgeving gelegen nabij parken, diverse scholen, sportvoorzieningen, het vernieuwde winkelcentrum “Wagnerplein” met diverse winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch.


INDELING

Begane grond

Entree/hal met garderobe, toilet (hangcloset) met fontein, meterkast en toegang tot de inpandige garage. De garage is verwarmd, voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en wateraansluiting. Opstelling geiser ten behoeve van de badkamer op de begane grond en wasmachineaansluiting. De keuken is gelegen aan de voorzijde in een L-opstelling en voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: vier pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. Aansluitend de royale, uitgebouwde woonkamer met schuifpui én loopdeur naar de tuin. De muur tussen de keuken en de woonkamer kan, indien gewenst, eenvoudig verwijderd worden zodat er één grote open ruimte ontstaat! De hal en de keuken zijn voorzien van een nette tegelvloer en de living en de slaapkamer zijn voorzien van een fraaie eiken parketvloer. De slaapkamer grenst aan de woonkamer en beschikt over elektrische rolluiken, vaste kasten en toegang tot de badkamer. Deze voorziet in een wastafel in meubel, bidet en douche in cabine. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van mechanische ventilatie. 


Eerste verdieping

Royale overloop met vaste kast waarin opstelling Cv-combiketel (Nefit, 2009). Grote slaapkamer aan de voorzijde met veel lichtinval en tweede slaapkamer aan de achterzijde met vaste wastafel. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren zoals dit oorspronkelijk het geval was, door de trap en overloop aan te passen. 
Volledig betegelde tweede badkamer met ligbad, staand toilet, douche in cabine en wastafel in meubel.


Tuin

Nette voortuin met parkeerplaats ten behoeve van twee auto's. Royale zij- en achtertuin op het noorden gesitueerd met een tweetal stenen bergingen en poort aan de zijkant. De tuin is fraai aangelegd met borders en terrassen.

Algemeen
* Grotendeels houten kozijnen met dubbel glas en HR ++ beglazing, deels voorzien van elektrische rolluiken.
* Keurig onderhouden en uitgebouwde hoekwoning op heerlijke locatie.
* In de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.
* Aanvaarding op korte termijn mogelijk.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 350.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
489 m3
Perceel
333 m2
Woonoppervlakte
124 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
12 m2
Overig inpandige ruimte
15 m2
Bouwjaar
1978
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.