listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 715.000

Nunspeetstraat 4

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 218 Woonoppervlakte
  • 434 m2
Riant, vrijstaand herenhuis (ruim 800 m³!) met grote inrit en vrijstaande garage, gelegen op prachtige woonlocatie met vrij uitzicht in 'Tuindorp De Kievit". Op deze locatie zijn voornamelijk vrijstaande woningen en ruime groenvoorzieningen aanwezig. In 2005 is er een complete 2e verdieping gerealiseerd waardoor er nu in totaal 5 ruime slaapkamers én 2 complete badkamers aanwezig zijn. Daarnaast beschikt de woning over een ruime woonkeuken, sfeervolle en tuingerichte living, drie inpandige bergingen en een vrijstaande garage + grote oprit voor meerdere auto's. Tot slot treft u in de achtertuin een gezellige overkapping en een zwembad!

Ligging: fraaie, kindvriendelijke ligging met vrij uitzicht over brede grasvelden, op loopafstand van twee basisscholen, een middelbare school, medische voorzieningen en kinderopvang.

Indeling

Hal
Ruime halpartij met garderobehoek, meterkast (+ stadsverwarming) en een fraaie, hardhouten bordestrap naar de eerste verdieping. Voorts leidt de hal naar de nette toiletruimte met closet en fonteintje.

Keuken
De sfeervolle leefkeuken aan de voorzijde van het huis is tevens via de hal te bereiken. De L-vormige keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad en de navolgende inbouwapparatuur:  ingebouwde Boretti oven met kookplaat en afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast (Siemens) en vaatwasser (Bosch).  

Berging
Op de begane grond bevindt zich tevens een grote berging met grote vaste kastenwand. Deze ruimte is door de huidige bewoners geruime tijd in gebruik geweest als bijkeuken maar ook geschikt als kantoorruimte. Door de buitendeur komt u op het fraaie terras terecht. Tip: indien u de (niet dragende) tussenmuur weghaalt, kunt u de bestaande woonkamer een extra rustgevend element geven.

Woonkamer
De royale living met houtkachel en airconditioning heeft een oppervlakte van ca. 33 m². Door de vele raampartijen beschikt de kamer over véél daglichttoetreding. De twee, dubbele tuindeuren (samen vier stuks) verbinden de kamer met de riante tuin op het zuiden.

Detail: de begane grond is vrijwel geheel voorzien van een doorlopende, hoogwaardige massief eiken planken vloer.


Eerste verdieping

Overloop
Via de bordestrap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier vindt u uw weg naar drie grote slaapkamers, de complete badkamer, een ruime berging en de wasruimte (met mechanische ventilatie unit). 

Slaapkamer 1
Deze riante slaapkamer van ruim 20 m² (!) is voorzien van airco en vloerbedekking en is gelegen aan de voorzijde (over de volle breedte) van de woning. Dit is met recht een master bedroom, die via een eigen, aparte deur in verbinding staat met de modern en compleet ingerichte badkamer.

Slaapkamer 2
Een ideale kinderkamer eveneens met airco, gelegen aan de rechterkant van de woning. Met een ruimte van circa 8,5 m² kunt u deze probleemloos gezellig inrichten. Eveneens voorzien van laminaatvloer.

Slaapkamer 3 (en vier indien gewenst)
Aan de achterzijde van de woning ligt nóg een enorme slaapkamer vv vloerbedekking (voorheen twee ruime slaapkamers) met twee airco's een oppervlakte van respectievelijk ca. 26 m². Gezien het grote aantal slaapkamers in de woning, kunt u één of meerdere van deze ruimten ook multifunctioneel gebruiken als bv. kantoor-, studeer- of speelkamer.

Badkamer 1

De badkamer op de eerste verdieping is ruim van opzet. De volledig betegelde ruimte beschikt over een ligbad met douche, dubbele wastafel in meubel en een 2e toilet. 

Bergkamer
De 1e verdieping is bovendien voorzien van een inloopkast met wasmachineaansluiting en een berging van ca. 6 m².


Tweede verdieping

De tweede verdieping is in 2005 onder architectuur gerealiseerd. Bijna de gehele tweede verdieping is afgewerkt
met een hoogwaardige laminaatvloer.

Overloop
Vanuit de overloop heeft u toegang tot het dakterras van ca. 15 m² met een mooi uitzicht over tuindorp De Kievit. U bereikt hier ook de moderne toiletruimte, voorzien van wandcloset en fonteintje.

Slaapkamer 4
Aan de zijkant ligt een fraaie slaapkamer van ca. 10 m², met een mooie grote raampartij.

Slaapkamer 5
Deze royale kamer van ca. 18 m² geeft door een schuin geplaatste royale raampartij (over de volle breedte) een uniek zicht op de directe omgeving. Voorzien van airco, tv aansluiting en met toegang tot de walk in closet.

Badkamer 2
Via voornoemde inloopkast én de slaapkamer heeft u toegang tot een nette tweede badkamer met ligbad/douche combi, wastafel in meubel en een decorradiator.

Tuin
De achtertuin is betegeld, biedt volop privacy en staat samen met de gezellige overkapping en het zwembad garant voor geweldige zomers! Via de tuin bereikt u ook de inpandige berging, garage én het hek naar de riante oprit. De voortuin is verzorgd en voorzien van gazon en borders. 

Omgeving
De woning is gesitueerd in een fraaie, uitermate kindvriendelijke woonomgeving aan een rustige woonstraat met vrij uitzicht over uitermate royale plantsoenen/grasvelden. Bovendien gelegen op loopafstand van twee basisscholen, een middelbare school, medische voorzieningen en kinderopvang.

Algemeen

* Praktische indeling met een zee aan ruimte met o.a. vijf/zes slaapkamers, twee badkamers;
* Zwembad van 4 x 8 (1.5m diep)
* Gezellige overkapping met bbq hoek
* Garage voorzien van elektrische deur, gietvloer en opstelling zwembadinstallatie (2023)
* Extra meterkast ten behoeve van garage en zwembad (krachtstroom)
* Warmtepomp ten behoeve van het zwembad
* Vrijwel gehele woning voorzien van rolluiken (deels elektrisch)
* Gevels in 2023 gezandstraald en geïmpregneerd
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 715.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
807 m3
Perceel
434 m2
Woonoppervlakte
218 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
18 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Bouwjaar
1998
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.