listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 324.000

Gerardusplein 3

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 109 Woonoppervlakte
  • 108 m2
Aan een fraai plein, nabij de Berkelse kerk gelegen tussenwoning met stenen berging. De woning is goed onderhouden en heeft een zeer gunstige ligging nabij de bushalte, winkels, de uitvalswegen en voor de deur vele parkeerplaatsen. 
De woning heeft drie slaapkamers en een royale zolder die met een vaste trap bereikbaar is en waar eenvoudig een 4e slaapkamer gecreëerd kan worden. 


INDELING

Begane grond

Entree in hal met de trapopgang naar de 1e verdieping, meterkast en nette toiletruimte. Deze is voorzien van een zwevend closet en fonteintje. Toegang tot de woonkamer met de centraal gelegen keuken. Aan de voorzijde van de woning is de eetkamer gelegen met zicht op het gezellige plein en aan de achterzijde, grenzend aan de tuin, is het zitgedeelte aanwezig. Hier is veel lichtinval door de grote raampartij voorzien van een elektrisch rolluik.
De keuken is voorzien van een hoekopstelling met apparatuur zoals een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, combi magnetron/oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De keuken en deels de achterwand is afgewerkt met een granieten blad.
In de zitkamer is een royale trapkast aanwezig en middels een loopdeur is er toegang tot de achtertuin. De woonkamer en keuken zijn afgewerkt met een tegelvloer en spachtelputz wanden. Tevens zijn ook de hal en overloop afgewerkt met spachtelputz wanden.


1e verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers aan de achterzijde met beiden een groot Velux dakraam. Grote slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een rolluik. 
De badkamer is ingericht met een ruime douche (dubbele massage straal) in cabine, zwevend closet en wastafel met (douche-)kraan. Het geheel is in lichte kleuren uitgevoerd.


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Deze open zolderruimte heeft een dakraam en veel bergruimte achter de schotten. Op deze verdieping is de Cv-ketel geplaatst, een extra boiler en is de aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Het is eenvoudig mogelijk om hier een 4e slaapkamer te creëren. 


Buiten

Aan de voorzijde is een gemetselde plantenbak aanwezig gevuld met diverse planten. Achtertuin gelegen op het zuidwesten. De tuin is voorzien van bestrating en een poort naar het achtergelegen pad en heeft een stenen berging met elektra. 

Bijzonderheden:
• de woning is volledig geïsoleerd ten tijde van de bouw en heeft energielabel C
• de woning is goed onderhouden en wordt netjes bewoond
• een aantal ramen zijn voorzien van rolluiken
• begane grond is voorzien van vloerverwarming

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 324.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
378 m3
Perceel
108 m2
Woonoppervlakte
109 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Bouwjaar
1986
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.