listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 395.000

Govert Flincklaan 3

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 114 Woonoppervlakte
  • 304 m2
Ben je op zoek naar een royale 2-onder-een kap woning op een kindvriendelijke locatie? Deze verrassend ruime 2-onder-1 kapwoning met garage is gelegen op een perceel van 304 m2, heeft vier slaapkamers op de 1e verdieping en een vrij uitzicht aan de achterzijde.

De woning is gelegen aan een autoluwe straat in Berkel-Enschot. Vanuit de woning is het winkelcentrum Koningsoord goed bereikbaar evenals de overige voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen.


INDELING

Begane grond

Entree in hal met de trapopgang en de meterkast. Verder is er een ruime trapkast aanwezig en de toiletruimte. Vanuit de hal zijn de woonkamer en keuken bereikbaar. De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. De keuken is voorzien van een hoekopstelling met apparatuur zoals een gasfornuis, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de royale achtertuin.


1e verdieping

Overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers aan de achterzijde van ca. 15 m2 en 10 m2. Een ruime slaapkamer aan de voorzijde van ca. 12m2 en een vierde slaap-/werkkamer met de vaste trap naar de 2e verdieping.
Badkamer is centraal gelegen en voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping. Een enorme zolderverdieping met mogelijkheden zoals het plaatsen van een dakkapel en het creëren van meerdere slaapkamers. Momenteel is er een sauna aanwezig en is de Cv-ketel hier geplaatst. 


Buiten

De voortuin is voorzien van beplanting en heeft een eigen oprit voor de garage. Overdekt entree met toegang tot de woning en toegang tot de garage middels een kanteldeur. 
Achtertuin met terras, gazon en diverse beplanting, de tuin is geheel omsloten. Vanuit de achtertuin is de garage bereikbaar. De garage is voorzien van verwarming en hier is de aansluiting voor de wasmachine aanwezig. 

Bijzonderheden:
• woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (uitgezonderd het raam in de woonkamer);
• Cv-ketel bouwjaar 2017;
• woning staat in zeer vriendelijke, ruim opgezette wijk. 
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 395.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
578 m3
Perceel
304 m2
Woonoppervlakte
114 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Overig inpandige ruimte
47 m2
Bouwjaar
1969
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.