listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 615.000

Guldenroede 23

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 139 Woonoppervlakte
  • 350 m2
Op zoek naar een instapklare woning? Deze luxe uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning uit 2019 heeft vier slaapkamers, een vrijstaande garage, een vrij uitzicht aan de voorzijde en maar liefst 20 zonnepanelen. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van een aardwarmtepomp en maar liefst 20 zonnepanelen, een zeer energiezuinige woning dus. Tevens is de woning zeer luxe afgewerkt, heeft 4 slaapkamers, een sfeervol aangelegde achtertuin, een oprit voor de auto aan de voorzijde van de woning en een oprit aan de achterzijde voor de garage.

De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, het dorpshart, sportgelegenheden en bevindt zich op korte fietsafstand van het centrum van Tilburg. De woning ligt op een steenworp afstand van een basisschool en kinderopvang. De wijk is ruim van opzet en aan de voorzijde heeft de woning een vrije ligging met uitkijk op een groenstrook, alwaar een parkje wordt aangelegd. 


INDELING

Begane grond

Middels een eigen oprit is de woning bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning is een carport geplaatst waardoor de entree en toegang tot de berging overdekt zijn. 
Entree in de hal waar de trapopgang naar de verdieping aanwezig is, de meterkast met garderobe-nis en toiletruimte. Toiletruimte is voorzien van zwevend closet en fonteintje. Middels een loopdeur (zwart kozijn met glas) toegang tot de woonkamer. De woonkamer is verdeeld in een sfeervolle zitkamer aan de achterzijde met zicht op de heerlijke tuin, een centraal gelegen eetkamer grenzend aan de keuken met grote schuifpui naar de tuin en een speel-/werkkamer aan de voorzijde. De speel-/werkkamer is met een schuifdeur gescheiden van de keuken. Hier zit tevens een deur die naar de voortuin leidt. 
De keuken heeft een royaal kookeiland en een vaste hoge kastenwand met apparatuur en veel kastruimte en keukenlades. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat (Bora), combimagnetron, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en Quooker kraan.


1e verdieping

Overloop met de trapopgang naar de 2e verdieping. Twee slaapkamers aan de achterzijde en een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De slaapkamers zijn voorzien van een lichte moderne vloerbedekking en strak afgewerkte wanden. 
De moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche, design wastafel in meubel en zwevend closet, geheel in stijl met de rest van de woning. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Op de voorzolder is de aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig en er is veel lichtinval door het aanwezige vaste raam. Middels een schuifdeur is de zolderkamer toegankelijk. Deze kamer onder de schuine kap is voorzien van een dakraam.


Buiten

Sfeervolle aangelegde achtertuin met terras aan de woning en een terras achter in de tuin om lekker te genieten van de avondzon. Naast bestrating is er beplanting aanwezig, gazon, verlichting en een besproeiingsinstallatie. Vanuit de tuin toegang tot de royale garage met elektra en kanteldeur naar de 2e oprit.
Aan de voorzijde van de woning is de berging bereikbaar met de opstelling van de warmtepomp en de omvormers voor de zonnepanelen. 
?
Bijzonderheden:
- fijne energiezuinige gezinswoning
- energielabel A
- aansluitpunt voor een laadpaal aanwezig
- gehele begane grond is voorzien van een vissengraad PVC-vloer
- sfeervol aangelegde achtertuin met verlichting en besproeiingsinstallatie
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 615.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
526 m3
Perceel
350 m2
Woonoppervlakte
139 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
21 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
10 m2
Overig inpandige ruimte
8 m2
Bouwjaar
2019
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.