listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 785.000

Toverse Beek 1

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 154 Woonoppervlakte
  • 400 m2
In de levendige en kindvriendelijke woonwijk "De Blaak" ligt deze moderne en instapklare vrijstaand geschakelde woning. De woning beschikt over vier ruime slaapkamers en twee badkamers, waarvan één slaapkamer met badkamer op de begane grond. Dit maakt de woning levensloopbestendig. Ook heeft de woning een fraai aangelegde vrij gelegen achtertuin met zwembad gelegen op het zonnige zuidwesten De woning is ideaal gesitueerd aan een straat met enkel bestemmingsverkeer. Door de jaren heen is de woning op verschillende momenten gemoderniseerd.

De Blaak is voorzien van veel groen. In de gehele wijk vindt u verschillende parken en plantsoenen met diverse bomen en vijvers. De ligging ten opzichte van verschillende voorzieningen en uitvalswegen is ideaal te noemen. De woning is gelegen op korte loopafstand van bossen en weilanden, waar het heerlijk wandelen is en verder beschikt de wijk over scholen, sportgelegenheden, een winkelcentrum en bushalte. Daarnaast is de ontsluiting naar de snelwegen richting zowel Breda, Den Bosch als Eindhoven perfect. Daarnaast bent u met de fiets binnen tien minuten in het centrum van Tilburg.

Indeling begane grond

Onmiddellijk bij binnenkomst krijg je een prettig gevoel bij de royale entree/hal met trapopgang en toegang tot de moderne toiletruimte voorzien van een hangcloset met fontein. De meterkast is vernieuwd en uitgebreid in 2023 mede ten behoeve van de 14 zonnepanelen die toen geplaatst zijn. Toegang tot de sfeervolle L-vormige living met gashaard, tv-meubel en eetgedeelte. De aluminium schuifpui, geplaatst in 2019 geeft toegang tot het heerlijke zonnige terras. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en ook hier zijn de wanden en plafonds voorzien van strak stucwerk. Verder is de keuken voorzien van een kookeiland met ontbijtblad en diverse inbouwapparatuur te weten: inductiekookplaat (5 pits), afzuigkap, vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en beschikt de keuken over veel bergruimte in lades/kasten. Tevens heeft de gezellige keuken openslaande tuindeuren naar het terras en een plafond met inbouwverlichting.
De woonkamer, keuken en hal zijn voorzien van een prachtige visgraat eiken parketvloer met vloerverwarming.

Via de bijkeuken toegang tot de voormalige garage welke in 2022 werd uitgebouwd en volledig gemoderniseerd tot een prachtige hoofdslaapkamer met badkamer, maar uiteraard ook te gebruiken als tv-kinder-kantoorkamer. De slaapkamer heeft zicht op het zwembad en de tuin. De ruimte is voorzien van een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming, bedekt met PVC-visgraat, airconditioning en een meubelmaatwerk vaste kast en biedt toegang tot het terras middels een fraaie schuifpui. Moderne tweede badkamer voorzien van hangcloset, inloop-/regendouche, meubel met dubbele wastafel, alsmede vloerverwarming en inbouwverlichting. De schitterende marmeren tegels (uit één stuk) maken het geheel compleet. Aansluitend nog een berging met opstelling wasmachine en droger. De berging is ook bereikbaar via de oprit en beschikt over een elektrisch bedienbare kanteldeur. De slaapkamer biedt via een trapopgang toegang tot een bovengelegen beloopbare zolder ideaal voor opslag en/of speelkamer.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie royale slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 beschikt over twee Velux dakramen en twee vernieuwde (2023) kozijnen met HR++ beglazing alsmede over een wastafel, een vaste schuifkastenwand en airconditioning (2020). Slaapkamer 2 beschikt over een fonteintje en slaapkamer 3 over een vaste kast, wastafel en hardhouten kozijnen met HR++ beglazing. Op alle kamers zijn de wanden en plafonds voorzien van strak stucwerk. De badkamer is voorzien van twee Velux dakramen, elektrische vloerverwarming en een inloop-/regendouche, ligbad, hangcloset, meubel met dubbele wastafel en een spiegelwandkast met verlichting.

Tweede verdieping

Bergzolder.

Tuin

Fraai aangelegde tuin rondom. Voortuin met oprit ten behoeve van drie auto's, zijtuin met poort en overkapping ten behoeve van de fietsen e.d. Hét paradepaardje is de achtertuin met prachtig verwarmd zwembad. De tuin is gelegen op het zuiden en beschikt over een tweetal terrassen. Een direct achter de eetkamer en één bij het zwembad. Ter plaatse van dit tweede terras treft u een berging met zwembadinstallatie. Het zwembad meet ca. 8 x 4 x 1.5 en beschikt over een solardek en warmtepomp.

Algemeen

- De woonkamer, keuken en hal voorzien van eiken visgraat parketvloer (2019) met vloerverwarming (2004);
- Binnendeuren(incl. beslag) allen vernieuwd in 2019;
- Bijkeuken met keukenblok en vaste kast waarin opstelling CV combiketel (Remeha, 2004);
- 14 zonnepanelen geplaatst in 2023;
- Nieuwe dakpannen in 2019 en zinken goten;
- Energielabel: B
- Aanvaarding in overleg
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 785.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
656 m3
Perceel
400 m2
Woonoppervlakte
154 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
5 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
6 m2
Overig inpandige ruimte
23 m2
Bouwjaar
1980
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.