listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 295.000

Loblaan 89

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 109 Woonoppervlakte
  • 163 m2
Zeer goed onderhouden, leuke gezinswoning gelegen aan een plein in een rustige woonomgeving. Deze woning heeft een houten overkapping in de tuin en een parkeerplaats, op eigen terrein, voor de deur. Tevens heeft deze woning drie slaapkamers, een zolderverdieping, bergruimte en een fijne, zonnige tuin op het zuiden.
 
Ligging:

De woning is zeer rustig gelegen in een groene omgeving met alleen bestemmingsverkeer. Uitvalswegen zijn goed bereikbaar evenals scholen, winkelvoorzieningen en het buitengebied. Er is voldoende parkeergelegenheid.

 
Indeling
Begane grond:
U komt de woning binnen in de entree-hal. In de ruime hal met garderobenis en meterkast (voldoende groepen met aardlekschakelaar) is ook de toiletruimte met vernieuwd fonteintje aanwezig.
De hal geeft middels een industriële binnendeur met glas toegang tot de woonkamer. De L-vormige woonkamer heeft een open haard en het zitgedeelte is op de tuin gericht. De haard is verwerkt in een strak maatwerk meubel. Aan de voorzijde is de eethoek gesitueerd. De centraal gelegen trap scheidt het zit- en eetgedeelte op een speelse manier.

De moderne, strakke keuken is recent vernieuwd en voorzien van een rechte opstelling en een kastenwand met apparatuur. De inbouwapparatuur omvat een inductiekookplaat, een afzuigkap (recirculatiekap), een oven, een combinatie oven/magnetron en een koelkast met daaronder vrieslades. De achterwand boven het werkblad is afgewerkt met betonciré stucwerk. 
 
1e verdieping:
Overloop met extra deur om het trapportaal af te sluiten. Toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde heeft een walk-in closet met inbouwspots en veel bergruimte. Twee leuke slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is uitgevoerd in lichte tinten en is volledig betegeld. De badkamer is voorzien van douche in cabine, toilet, ligbad en wastafel in meubel met extra kast.
 
2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken open zolderruimte met veel lichtinval en bergruimte onder de schuine kap. De zolder is op dit moment in gebruik als was- en bergzolder maar er kan makkelijk een extra slaap- of werkkamer ingericht worden. Verder zijn op deze verdieping de C.V.-combiketel, de mechanische ventilatie-unit en de aansluiting voor de wasmachine en droger geplaatst.
 
Buiten:
De woning heeft een ruime voor- en achtertuin. Beide tuinen zijn voorzien van sierbestrating. Aan de voorzijde staat een stenen berging, voorzien van elektra en hier is plaats voor de auto op eigen terrein. De achtertuin is voorzien van borders met beplanting en achter in de tuin is een houten overkapping met extra berging geplaatst. In de berging is elektra aanwezig.
 
Algemeen:
* De binnendeuren op de begane grond zijn vernieuwd. 
* Recent vernieuwde keuken met inbouwapparatuur aanwezig. 
* De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing op de begane grond en enkel glas op de verdiepingen.
* Fijne woonomgeving met veel groen en ruimte.
* Gelegen dichtbij scholen, park, sportgelegenheden, het buitengebied en dorpshart.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 295.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
381 m3
Perceel
163 m2
Woonoppervlakte
109 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
12 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m2
Bouwjaar
1980
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.