listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 765.000

Molenakker 10

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 169 Woonoppervlakte
  • 436 m2
Wonen in een moderne, energiezuinige en levensloopbestendige woning op een perceel van 436 m2? Deze vrijstaande woning is gebouwd in 2019 en heeft een riante slaapkamer met badkamer op de begane grond, een eigen achterom en een sfeervolle overkapping aan de achterzijde van de woning.
 
De woning is gelegen in een rustige woonwijk en heeft een eigen oprit voor meerdere auto’s. Vanuit de woning zijn de uitvalswegen goed bereikbaar evenals het winkelcentrum Koningsoord en de overige faciliteiten en voorzieningen in Berkel-Enschot. 
 
 
INDELING
 
Begane grond

Middels de overdekte entree komt u de woning binnen in een lichte hal met de trapopgang naar de verdieping en de meterkast. Aluminium schuifdeur naar de woonkamer. Deze L-vormige woonkamer is voorzien van grijze tegelvloer, een dubbele schuifpui naar de tuin en veel lichtinval door een hoog zijraam. Er is een koker aanwezig zodat de tv aan de muur bevestigd kan worden. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. Deze luxe keuken is geplaatst in een U-opstelling en is voorzien van Siemens apparatuur zoals 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven/stoomoven, vaatwasser en grote koelkast. Warm-/kokend water wordt door de Quooker aangeleverd.
 
Achter de woonkamer is de bijkeuken gelegen met een loopdeur naar de tuin, de aansluiting voor de wasmachine en droger en toiletruimte. Inpandige berging met lichtkoepel en dubbele deuren naar de oprit. Hier is de warmtepomp opgesteld en hier is de verdeler van de vloerverwarming aanwezig.
Royale slaapkamer grenzend aan de tuin met grote walk-in-closet. De slaapkamer is afgewerkt met een tegelvloer en heeft inbouwspots, hier is ook een aansluiting voor de tv aanwezig. 
Aangrenzend aan de slaapkamer is de badkamer gelegen. De badkamer heeft een inloopdouche met ingebouwde kraan, zwevend closet en wastafel in meubel. 
 

1e verdieping

Lichte en ruime overloop met groot draai-/kiepraam. Vanuit de overloop zijn twee royale slaapkamers bereikbaar. De slaapkamers zijn voorzien van een rustige clic-pvc vloer en draai-/kiepramen. In de slaapkamer aan de voorzijde is het luik (met vlizotrap) aanwezig naar de bergzolder.
Tweede badkamer met hoog plafond en inbouwspots, ligbad, inloopdouche, wastafel in meubel en zwevend toilet.
 

Buiten

Voortuin met oprit voor meerdere auto’s. Middels een eigen afgesloten achterom is de tuin bereikbaar. De fraaie achtertuin met sfeervolle overkapping aan de woning, hier is een lichtstraat aanwezig, heeft een gazon, beplanting en een tweede terras achter in de tuin. Achter in de tuin is een houten berging aanwezig. De tuin is voorzien van elektra en verlichting.
 
 
Bijzonderheden:
-  De woning heeft een lucht/warmtepomp
-  De gehele woning is voorzien van vloerverwarming
-  Geheel voorzien van aluminium kozijnen (gepoedercoat)
-  Er zijn 24 zonnepanelen aanwezig
-  Energielabel A+++
-  Semi-bungalow
-  Er is een centrale schakelaar aanwezig voor de elektra/verlichting in de tuin
-  In de woonkamer is een mogelijkheid voor het plaatsen van een (Pellet)kachel
-  Geheel gestucte wanden
 
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 765.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
710 m3
Perceel
436 m2
Woonoppervlakte
169 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
23 m2
Overig inpandige ruimte
17 m2
Bouwjaar
2019
Energielabel
A+++

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.