listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 295.000

Molenstraat 8

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 113 Woonoppervlakte
  • 267 m2
Bouwjaar 1935
Perceel 267 m2
Inhoud 499 m3
Gebruiksoppervlakte 113,5 m2

Altijd al op zoek geweest naar een kluswoning? Dan is deze karakteristieke 2-onder-1 kapwoning met grote garage gelegen aan één van de meest beeldbepalende straten van Berkel zeker de moeite waard om te bezichtigen. De woning heeft een gemengde bestemming, dus er is meer mogelijk dan alleen wonen.  

Wonen in Berkel-Enschot biedt u alle rust en gezelligheid van een ‘dorp’ maar Oisterwijk, Tilburg en Den Bosch zijn eenvoudig bereikbaar. In Berkel-Enschot zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals scholen, een gezondheidscentrum en het winkelcentrum Koningsoord. 

Indeling
Entree in ruime hal met de meterkast, een hoog plafond en trapopgang naar de verdieping. Middels een doorgang kunt u naar de keuken en woonkamer. In de deze doorgang heeft u toegang tot de kelder. Deze kelder is geheel gestuukt en voorzien van legplanken.
De woonkamer met grote gemetselde schouw heeft een houten vloer en een balkenplafond. Deze kamer is aan de achterzijde uitgebouwd, dit zou een prima werkplek kunnen zijn of deze ruimte kunt u bij de keuken betrekken. In de uitbouw is een lichtkoepel geplaatst voor extra lichtinval en er is een deur naar de achtertuin. De keuken is voorzien van een rechte opstelling en een voorraadkast. Achter de keuken is de royale bijkeuken gelegen met ook hier een vaste kast, de aansluiting voor de wasmachine, toiletruimte en badkamer. De badkamer is enige jaren geleden vernieuwd en voorzien van een inloopdouche en wastafel. De diepe toiletruimte verkeert nog in originele staat.  
Vanuit de bijkeuken heeft u middels een vlizotrap toegang tot de grote zolder boven de keuken/bijkeuken. Hier is momenteel de CV-ketel geplaatst maar deze verdieping is eenvoudig bij de hoofdwoning te betrekken zodat de eerste verdieping aanzienlijk wordt uitgebreid.  

1e verdieping
Overloop met vaste kastenwand en luik naar de bergzolder. Op deze verdieping is een apart toilet aanwezig en drie slaapkamers van respectievelijk 8 m2, 10 m2 en 13,5 m2. Twee slaapkamers zijn voorzien van een wastafel en de derde slaapkamer heeft een authentieke dakkapel aan de voorzijde. 
Op de overloop is een vaste kastenwand aanwezig met daarachter de zolderverdieping boven de keuken. Door het openmaken van deze doorgang kunt u de zolderverdieping boven de keuken bij de 1e verdieping betrekken. 

2e verdieping
Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping met veel bergruimte onder de schuine kap. 

Buiten
Voortuin met toegang tot de woning. Naast de woning is de eigen oprit gelegen, deze biedt toegang tot de garage. Er is ruimte voor meerdere auto’s. 
Een deel van de oprit zou betrokken kunnen worden bij de achtertuin (een impressie foto hiervan is toegevoegd). Deze achtertuin is gelegen op het Noord-Oosten met toegang tot de garage en achtergelegen berging. In de garage is water, elektra, verwarming en een grote smeerput aanwezig. 

Bijzonderheden:
•    Een woning met mogelijkheden zowel binnen als buiten. 
•    De woning heeft de bestemming ‘gemengd-dorps’. Er zijn meer mogelijkheden dan alleen wonen. 
•    Het betreft hier een nalatenschap, de verkopers hebben zelf niet gewoond in de woning, hiervoor zal in de koopovereenkomst een ‘niet-zelf bewoningsclausule’ worden opgenomen. 
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 295.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
499 m3
Perceel
267 m2
Woonoppervlakte
113 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
33 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m2
Overig inpandige ruimte
23 m2
Bouwjaar
1935

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.