listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 995.000

Burgemeester Damsstraat 68

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 234 Woonoppervlakte
  • 575 m2
Deze charmante vrijstaande woning is in de geliefde wijk Zorgvlied gelegen en heeft fraai aangelegde tuinen, een oprit voor meerdere auto’s en een garage/berging van ca. 30 m2. 

We mogen deze woning zonder meer een fijn gezinshuis noemen: er zijn heerlijke leefruimten op de begane grond, 4 kamers op de 1e verdieping en de ruime 2e verdieping met mogelijkheden voor extra kamers en extra badkamer.
De garage/berging is zeker ook geschikt om als kantoorruimte/gastenverblijf te gebruiken.

De fijne woonwijk Zorgvlied

De woning is in Zorgvlied gelegen, een wijk met historie en sfeer, ruim van opzet met brede lanen en veel groen. Het afgelopen jaar zijn de straten in de wijk vernieuwd; er zijn weer klinkers en brede stoepen met veel groenvakken. De ligging is ideaal; dicht bij het stadscentrum, het treinstation, de universiteit, winkels en overige voorzieningen. Ook het Warande bos is te voet goed bereikbaar. Met uw auto bent u zo bij de uitvalswegen naar Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch. Wonen in de stad met alle voorzieningen en de natuur in de directe nabijheid.


INDELING

Begane grond

Overdekte entree met fraaie glas-in-lood ramen. Ruime hal met garderobe, meterkast, trapopgang en toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en middels twee openslaande glas-in-looddeuren toegang naar de woonkamer. Deze heeft een oppervlakte van ca. 55 m2 en bestaat uit meerdere sfeervolle ruimtes met twee open haarden en schuifpuien naar overdekte terrassen grenzend aan de achtertuin en aan de voortuin. Ook het terras aan de voorzijde heeft een openhaard. De lage ramen en schuifpuien zorgen voor veel lichtinval in de woning.
De woonkamer staat in open verbinding met de woonkeuken van ca. 16,5 m2 die is ingericht met een modern L-vormig wit keukeninterieur (Siematic) v.v. lades, een spoelbak, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, grote koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffiemachine en vaatwasser (Miele apparatuur).


Eerste verdieping

Op deze verdieping zijn 4 slaapkamers, een ruime badkamer en twee balkons.
Slaapkamer 1, de ouderslaapkamer (ca. 20 m2) ligt aan de achterzijde van de woning, heeft een schuifpui naar het balkon en staat via een toog in verbinding met slaapkamer 2 (ca. 16 m2) die momenteel in gebruik is als garderobekamer en een wastafel en deur naar het balkon heeft. Slaapkamer 3 (ca. 17 m2) is aan de voorzijde gelegen en heeft een wastafelmeubel. Slaapkamer 4 (ca. 11 m2) is eveneens aan de voorzijde gelegen, heeft een wastafelmeubel en een deur naar het balkon. De ruime geheel betegelde badkamer heeft een hoekligbad met whirlpool, een douche met massagekoppen, wastafelmeubel met 2 wastafels en een zwevend toilet.

Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping.


Tweede verdieping

Hier is een verrassend ruime fijne slaap/werkruimte met 2 grote dakramen en een wastafelmeubel. Het realiseren van extra kamers en badkamer is hier mogelijk. Verder is er een berg/Cv-ruimte. Hier staan de boiler en de Cv-installatie van de heteluchtverwarming opgesteld.


Buiten en bijgebouw

Voortuin met overdekt terras en buiten open haard. In de achtertuin heeft u de hele dag zon en ook schaduwplekken. De tuin is ingericht met gazon, (fruit)bomen, struiken en plantenborders, waaronder hortensia’s en rododendrons. In de achtertuin zijn meerdere terrassen. Verder is er een sproei installatie.

De naast de woning gelegen oprit naar het bijgebouw heeft voldoende parkeerruimte. Via een poort zijn de achtertuin en het bijgebouw (in spouw), bestaande uit een garage en berging te bereiken. De garage heeft twee openslaande deuren, een loopdeur, meterkast en een grote bergzolder, bereikbaar middels een luik en vlizotrap. Het achterste gedeelte is in gebruik als berging/bijkeuken en heeft een keukenblok met 2 spoelbakken, oven, aan-/afvoer wasmachine/droger en een gaskachel. Een deur geeft toegang tot het overdekte terras op het zuiden. U kunt dit bijgebouw ook een andere functie geven, zoals kantoor of atelier voor beroep aan huis of gastenverblijf.

Algemeen: 
• verrassend ruime en goed onderhouden vrijstaande woning;
• de vloeren zijn voorzien van (natuurstenen) tegels en tapijt;
• de wanden zijn grotendeels afgewerkt met stucwerk en behang. De plafonds met stucwerk;
• energielabel D geldig tot 20-12-2033;         
• de woning is vanaf de bouw voorzien van vloer- en dakisolatie, muurisolatie (jaren '90) en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
• de woning heeft diverse elektrisch bedienbare zonneluifels;
• de verwarming van de woning geschiedt middels heteluchtverwarming (Kempair 2002) met roosters;
• uitgebreide meterkast;
• glasvezel aanwezig;
• in de koopovereenkomst worden een asbest-en ouderdomsclausule opgenomen.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 995.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
868 m3
Perceel
575 m2
Woonoppervlakte
234 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
35 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
23 m2
Bouwjaar
1975
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.