listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 499.000

Stadhuisplein 101

Tilburg
  • 1 slaapkamers
  • 119 Woonoppervlakte
In de binnenstad op één van de mooiste locaties van Tilburg ligt dit fraaie en zeer ruime appartement van ca. 119m². Het appartement heeft een vrij uitzicht naar o.a. Heikense kerk en Paleis/raadhuis. Het luxe appartement gelegen op de bovenste woonlaag (vierde) van het appartementengebouw “Frankenhof”is in 2005 volledig verbouwd, waarbij licht, exclusiviteit en ruimte centraal stonden.

De combinatie van ligging en afwerking en de vrijheid die u ervaart als u in het appartement verblijft, maakt dit appartement tot een bijzonder geheel.

Indeling begane grond

Vanuit de ruime entree met bellenplateau en brievenbussen heeft u toegang tot de lift, trapopgang en de berging. Tevens heeft u toegang tot aan de achterzijde gelegen binnenterrein met op afstand bedienbare elektrische poort.

Vierde verdieping:

Vanuit de lift stapt u in de lichte verdiepingsentree, die toegang geeft tot twee appartementen. Tevens treft u hier de vernieuwde meterkast met acht groepen en het trappenhuis.

Ruime entree met videofooninstallatie. De entree staat in open verbinding met de keuken en living. Bij binnenkomst wordt u direct getroffen door het vele licht.
De royale living is goed ingedeeld, licht en heeft een oppervlakte van 55m². De living is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van een strakke op afstand bedienbare gashaard. Doordat de gehele voorzijde bestaat uit glas heeft u vanuit de living een schitterend uitzicht. Vanuit het zitgedeelte is middels een grote schuifpui het royale balkon te bereiken. Vanuit het balkon kunt u volop genieten van de dynamiek van het stadscentrum. Hoewel de living in open verbinding staat met de luxe keuken is er dankzij de uitgekiende opstelling van keukenapparatuur en wanden toch sprake van een natuurlijke scheiding. De living en keuken, tezamen ca. 78m² groot, zijn voorzien van een prachtige doorlopende houten vloer met mooie plint.

De ruime eetkeuken is gelegen aan de achterzijde van waaruit u prachtig uitkijkt over het Koningsplein. De keuken is duurzaam en hoogwaardig uitgevoerd en voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, oven en vaatwasser. Het aanrechtblad is voorzien van graniet. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een ruim op het zuiden gelegen balkon.

De tussenhal biedt toegang tot de berging, toilet en hoofdslaapkamer. Praktische inpandige berging met CV-opstelling (type Remeha HR combi uit 2005) Er is eventueel de mogelijkheid om de wasmachine en droger hier te plaatsen.
Het ruime toilet voorziet van zwevend closet met fonteintje. De prachtige slaapkamer is voorzien van telefoon en tv-aansluiting. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot de kastenkamer, en de mooie badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met ombouwmeubel, aansluiting voor wasmachine en drogeropstelling en designradiator.


Algemeen:

• Berging, behorende bij het appartement, gelegen op de begane grond met elektra;
• Het appartement heeft geen eigen parkeergelegenheid;
• Het appartement is voorzien van dubbele beglazing;
• Perfecte ligging in het centrum van Tilburg;
• Voorzieningen als: winkels, schouwburg, bibliotheek, weekmarkt op loopafstand en busverbinding tegenover het appartementencomplex;
• Een deel van de keuken is eenvoudig te splitsen ten behoeve van een eventuele tweede slaapkamer of study;
• Service kosten circa € 230,- per maand;
• Het appartement is aan de achterzijde voorzien van een viertal screens en een rolluik;
• Het appartement is volledig voorzien van stucwerk wanden en plafonds;
• Het appartement is in 2005 voorzien nieuwe radiatoren;
• Het appartement is voorzien van videofoonsysteem;
• Het terrein aan de achterzijde van het complex is toegankelijk via een elektrisch bedienbare poort met afstandsbediening;
• Wonen in het Hart van Tilburg en toch genieten van rust, privacy en een fraai uitzicht : dat kan hier!

Een bezichtiging is zeker de moeite waard!!
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 499.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
394 m3
Woonoppervlakte
119 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Externe bergruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Bouwjaar
1979
Energielabel
B

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.