listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 925.000

Puccinilaan 5

Berkel-Enschot
  • 7 slaapkamers
  • 225 Woonoppervlakte
  • 833 m2
Op uitstekende locatie treft u deze zeer goed onderhouden vrijstaande villa met fraai aangelegde tuin rondom en een diepe oprit met toegang tot de grote garage. De woning kenmerkt zich door haar prettige en tuingerichte leefruimtes op de begane grond en de vele (slaap)kamers op de verdiepingen. 

De locatie binnen Berkel-Enschot is zeer goed en de woning is uiterst gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft. 

Indeling begane grond

Royale entree/hal met trapopgang, diepe trapkast, uitgebreide meterkast (voldoende groepen en aardlekschakelaars) alsmede een alarminstallatie. Verder een grote garderobe met aansluitend het in 2012 gemoderniseerd toilet voorzien van hangcloset en fontein.

De L-vormige living bevindt zich aan de voor- en zijkant van de woning. Gezien het gegeven dat de woning wat hoger ligt biedt de living een uiterst prettig uitzicht naar buiten. De woonkamer beschikt over gashaard in nette schouw en openslaande tuindeuren naar het terras, ter plaatse van het eetgedeelte. Schuifdeuren bieden toegang tot de aan de achterzijde gelegen woonkeuken. Deze is voorzien van een prachtige Siematic keuken met inbouwapparatuur te weten: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, close-in-boiler, combi oven/magnetron, koelkast en vriezer. Verder zijn zowel het aanrechtblad als ook de vensterbanken uitgevoerd in natuursteen. Tot slot een vaste (werk)kast met opstelling unit vloerverwarming. Door middel van openslaande tuindeuren toegang tot de achtertuin.

De gehele begane grond is in 2012 vernieuwd en voorzien van een geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming en natuursteen. Tevens werden toen alle deurkozijnen en deuren vernieuwd en alle muren en plafonds voorzien van schuurwerk.

Eerste verdieping

Ruime overloop met separaat toilet met fontein en toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over twee inloopkasten met op maat gemaakte inbouwkledingkasten en nog een separate inbouwkast. Toegang zowel via deze slaapkamer als via de overloop tot de badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel in meubel en een doucheruimte. De badkamer is volledig betegeld. De drie royale kinder-/werkkamers beschikken allen over een vaste wastafel (dan wel aansluiting) met warm en koud water als ook over een vaste inbouwkast. Twee kamers beschikken bovendien over openslaande deuren naar het balkon. 

Tweede verdieping

Via vaste trap te bereiken. In totaal drie (slaap)kamers waarvan één aan de voorzijde. De twee achterste kamers zijn indien gewenst eenvoudig bij elkaar te voegen tot één grote kamer. Momenteel is één van deze twee kamers in gebruik als wasruimte. Ook hier weer wastafels met warm en koud water aansluiting. De overloop biedt toegang tot een tweetal diepe vaste kasten alsmede tot de CV ruimte met opstelling ATAG combiketel (2020). 

Tuin

Diepe oprit toegankelijk via elektrisch bedienbaar hekwerk. De oprit is lang en geschikt voor meerdere auto's. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en biedt veel privacy. De tuin is voorzien van een vijverpartij, tuinverlichting met schemerschakelaar en een viertal elektrisch bedienbare zonneschermen in identieke kleurstelling ter plaatse van de terrassen. Het gazon, de borders, volwassen bomen (waaronder een palmboom) en de buitenhaard maken het buitenleven compleet. Het terras is voorzien van natuursteen en de afwatering is aangesloten op het riool. In totaal drie buitenkraantjes. De grote garage (41 m², capaciteit twee auto's) is voorzien van een vliering bereikbaar via een vaste trap. De garage zelf is toegankelijk via een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en voorzien van verwarming, elektra, en een uitstortgootsteen (binnen en buiten). Achter de garage treft u nog een keurig betegelde berging annex fietsenhok met grondwaterpomp ten behoeve van de beregeningsinstallatie (elektrisch) ten behoeve van de tuin. Tot slot een gangetje met de containers.

Algemeen:

* Uitmuntende materiaalkeuze door de gehele woning;
* Beglazing grotendeels dubbel glas in hardhouten kozijnen;
* Alle verdiepingsvloeren in beton uitgevoerd;
* Riolering PVC;
* Energielabel C (vloer, gevelisolatie en dubbele beglazing);
* Beide verdiepingen voorzien van vloerbedekking;
* Fijne gezinswoning op uitstekende locatie.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 925.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
695 m3
Perceel
833 m2
Woonoppervlakte
225 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
7
Externe bergruimte
52 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
19 m2
Bouwjaar
1970
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.