listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 375.000

Lanciersstraat 94 a

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 96 Woonoppervlakte
  • 139 m2
Op een toplocatie, midden in het Piushavengebied, staat deze uitgebouwde tussenwoning met garage. De woning beschikt onder andere over een uitgebouwde keuken aan de achterzijde, 3 slaapkamers en een luxe, complete badkamer.

De Lanciersstraat is een straat met eenrichtingsverkeer, gesitueerd tussen de Piushaven en de Sint Josephstraat. Kinderopvang en basisonderwijs zijn maar een paar minuten lopen en aan de Piushaven zie je een mooie mix van woningen, winkels en toffe restaurants. Tegelijk is het maar 500 meter lopen naar het Piusplein; het startpunt van een dagje winkelen of een avondje uit. Zin in een wandeling of hou je van hardlopen? Aan de overzijde van het Wilhelminakanaal ligt natuurgebied Moerenburg.

Indeling begane grond

Entree/hal met toiletruimte voorzien van hangcloset, gemoderniseerde meterkast, vaste kast en trapopgang. De voordeur en de ramen aan de voorzijde op de begane grond zijn voorzien van glas-in-lood bovenlichten in dubbele beglazing. Vanuit de hal toegang naar de woonkamer met trapkast. Uitgebouwde open keuken aan achterzijde met L-vormige keukeninrichting voorzien van inbouwapparatuur te weten: vaatwasser, vriezer, koelkast, koffiezetmachine, combimagnetron, vier pits inductie kookplaat en afzuigkap. De twee lichtkoepels zorgen voor extra lichtinval. De gehele begane grondvloer is voorzien van een tegelvloer in houtmotief.

Eerste verdieping:
Twee grote slaapkamers voorzien van laminaatvloer en een zeer royale luxe badkamer voorzien van fraai tegelwerk met enorme inloop-/regendouche met velux dakraam, hangcloset, ligbad op pootjes en dubbele wastafel in meubel. Overloop met airconditioning en vaste trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping
Grote slaapkamer en/of bergzolder met twee dakramen. Opstelling cv combiketel (Nefit, ca. 5 jaar oud).

Tuin
De woning beschikt over een bijzonder charmant aangelegd voortuintje (met vergunning aangelegd). De gezellig aangelegde achtertuin is voorzien van een bar, elektra en een buitenkraan. Tevens is er vanuit de tuin directe toegang naar de achtergelegen garage, welke is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaaldeur.

Algemeen
* De dakkapellen zijn nieuw geplaatst en uitgevoerd in kunststof.
* Alle kozijnen (op het keukenraam na) zijn uitgevoerd in kunststof met HR ++ beglazing en voorzien van rolluiken, grotendeels elektrisch bedienbaar.
* Keuken voorzien een uitbouw met twee lichtkoepels en airconditioning.
* Geheel voorzien van rolluiken, op de verdieping zijn deze ingebouwd.
* De garage beschikt over een loopdeur uitgevoerd in kunststof met dubbele beglazing.
* Plat dak uitgevoerd in kunststof.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
371 m3
Perceel
139 m2
Woonoppervlakte
96 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
17 m2
Overig inpandige ruimte
9 m2
Bouwjaar
1986

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.