listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 422.500

Rauwbrakenweg 18

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 119 Woonoppervlakte
  • 232 m2
Deze goed onderhouden twee-onder-één kapwoning met garage, bijkeuken en dakopbouw is gelegen aan de rand van Berkel-Enschot nabij de uitvalswegen richting Tilburg en omliggende steden. Vanuit de woning zijn het winkelcentrum Koningsoord, het strandbad De Rauwbraken, diverse sportfaciliteiten als ook overige voorzieningen goed bereikbaar. 
Door de verhoging van de nok is er een volwaardige slaapkamer aanwezig op de 2e verdieping.


INDELING

Begane grond

Middels eigen oprit toegang tot de entree van de woning. Entree in hal met de meterkast, de trapopgang naar de verdieping, een nis met ruimte voor de kapstok en een extra bergkast en een diepe trap-/voorraadkast. Toilet met zwevend closet en nette betegeling.
Woonkamer met eiken houtenvloer en veel lichtinval door de grote raampartijen. Doorgang naar de woonkeuken met een centraal gelegen kookeiland en voldoende kastruimte. De keuken is voorzien van apparatuur zoals een koelkast, combi (stoom)oven/magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap. De vaatwasser en combi (stoom)oven/magnetron zijn vernieuwd in 2021. In de royale keuken is plaats voor een eettafel. Middels een afsluitbare deur toegang tot de bijkeuken met de opstelling voor de wasapparatuur en ruimte voor een extra koel-/vrieskast. Vanuit de bijkeuken toegang tot de tuin en middels een schuifdeur toegang tot de garage. De keuken en de bijkeuken zijn verwarmd middels vloerverwarming.
De garage, ruim 9 meter diep, is voorzien van elektra en zowel aan de voor- als achterzijde een elektrische roldeur. De roldeur aan de voorzijde is voorzien van een loopdeur. 


1e verdieping

Overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en draai-/kiepramen. Eén slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en de ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De kleine slaapkamer aan de achterzijde is nu in gebruik als kastenkamer en hier is ook de vaste trap naar de zolderverdieping aanwezig.
Royale badkamer met ligbad (Whirlpool), douche in cabine, zwevend toilet en wastafel.  


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met een dakopbouw over de volle breedte (2017). Voorzolder met de opstelling van de Cv-ketel en extra bergruimte. Zolderkamer met veel lichtinval en bergruimte achter de schotten. 


Buiten

Aan de voorzijde van de woning ligt een leuke voortuin met de daarnaast gelegen oprit. 
De achtertuin is aangelegd in 2015 en is speels ingedeeld met meerdere terrassen, keramische tegels, klinkers en kunstgras. Daarnaast is er beplanting aanwezig.

Bijzonderheden:
• de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
• in 2017 is de dakopbouw geplaatst;
• extra diepe garage aanwezig met dubbele roldeur;
• de woning is goed onderhouden en netjes bewoond;
• de keuken en de bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming.

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 422.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
501 m3
Perceel
232 m2
Woonoppervlakte
119 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Overig inpandige ruimte
27 m2
Bouwjaar
1965
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.