listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 1.050.000

Standerdmolen 3

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 188 Woonoppervlakte
  • 673 m2
Comfortabel, vrij en rustig wonen in deze energieneutrale villa op groene locatie met tuin op het zuiden, prachtig uitzicht en toch dichtbij alle voorzieningen. 

Dit is met recht een bijzondere woning te noemen, luxe afgewerkt met mooie materialen -zoals red ceder binnen en buiten-, gietvloer en design inbouwverlichting. 

Gebruiksoppervlakte wonen: circa 188 m2
Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: circa 33 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: circa 52 m2

Deze in 2018/2019 onder architectuur gebouwde woning is zijn tijd vooruit met een warmte-terugwinsysteem (WTW) met CO2- en vochtsensor. De warmtepomp is aangesloten op een bron, waardoor je kunt verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Het is niet alleen zeer comfortabel wonen, maar de 42 zonnepanelen leveren ook jaarlijks meer dan genoeg stroom voor alle installaties, gezinshuishouden en twee auto’s. Het gehele huis is voorzien van vloerverwarming. Elke ruimte in de woning heeft een eigen thermostaat, temperatuur is individueel te regelen. 

Om optimaal van het uitzicht te kunnen genieten, heeft de architect ervoor gekozen om de leefruimte op de eerste verdieping te situeren, met ruim dakterras aan de woonkamer. Ook de keuken (Siematic) bevindt zich op deze woonlaag en is gericht op het weidse uitzicht aan de voorzijde. De brede en vele raampartijen zorgen voor veel daglicht en mooie uitzichten op tuin, groen en vergezichten.

Dankzij triple glas, hoogwaardige isolatie (o.a. isovlas dak) wordt binnen een enorme rust ervaren. Tezamen met de installaties zorgen deze voor het hoogst haalbare energielabel van A++++.  

Slaapvertrekken, badkamer met sauna bevinden zich half verdiept op de onderste woonlaag. Op die manier is het koel slapen in de zomer en zijn de ruimtes toch zeer licht.  

Het onderhoud aan deze woning is minimaal dankzij aluminium kozijnen en hout dat vergrijst op natuurlijke manier. Ook de weelderige tuin is ontworpen met de opdracht ‘onderhoudsarm met oog voor biodiversiteit en aansluitend op groene omgeving’. 


Eerste woonlaag

Entree met garderobe, toilet, trap en hal met toegang tot de lichte kantoorruimte/slaapkamer en bijkeuken met toegang tot garage en tuin. Gang met toegang tot badkamer met sauna en drie slaapkamers van circa 14 m2, 11 m2 en 11 m2. Slaapkamers zijn voorzien van comfortabel marmoleum.


Tweede woonlaag

Keuken en woonkamer met schuifpui naar terras, waarvan trap naar zonnige achtertuin. Vide en trap naar entresol. De Siematic keuken is ingericht met kookeiland, inductiekookplaat, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en wijnkoelkast. Deze verdieping is eveneens voorzien van toilet en bijkeuken.


Derde woonlaag

Ruime verdieping, voor extra zithoek, werk- of hobbyruimte.


Buiten

De buitenruimte is aangelegd naar ontwerp van een tuinarchitect. Aan de voorzijde bevindt zich de toegang tot de garage, ruime mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein en op twee plaatsen mogelijkheid tot opladen van de auto. Aan de westzijde ligt nog een oprit met poort naar de achter tuin. Planten en bomen zijn zodanig gekozen zij elkaar afwisselen qua bloeitijd en het hele jaar genoten kan worden van de tuin. 
De achtertuin op het zuiden biedt een ruim terras met pergola en is geheel omheind met een groene erfafscheiding en biedt alle privacy. 

De woning ligt aan een rustige straat met speelvoorzieningen, grenzend aan het groen en wadi van de wijk Hoge Hoek.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.050.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
833 m3
Perceel
673 m2
Woonoppervlakte
188 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
52 m2
Overig inpandige ruimte
33 m2
Bouwjaar
2019
Energielabel
A pppp

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.