listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 465.000

Tobias Asserlaan 41

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 126 Woonoppervlakte
  • 281 m2
Deze ruime twee-onder-een kapwoning met vrij uitzicht en zonnige tuin bevindt zich aan de rand van Berkel-Enschot in een rustige straat in één van de populairste wijken van Berkel-Enschot. In de omgeving van de woning is veel groen aanwezig, een speelveldje en een park met trimbaan.

Door de centrale ligging zijn scholen, sportverenigingen, een bushalte en het winkelcentrum Koningsoord goed bereikbaar. Het centrum van Tilburg is met de fiets makkelijk bereikbaar en via de diverse uitvalswegen ben je zo in Den Bosch, Breda en Eindhoven. 

INDELING

Begane grond

Middels eigen oprit bereikt u de overdekte entree. Entree in hal met garderobenis, trapopgang naar de verdieping en vernieuwde toiletruimte (2018). De toiletruimte is voorzien van een zwevend closet en een fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de L-vormige woonkamer met schuifpui naar de tuin en veel lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde. De woonkamer is afgewerkt met een leistenenvloer. De keuken is gelegen aan de achterzijde en vanuit de keuken is er zicht op de tuin. De keukenopstelling is in een hoek geplaatst en deze is voorzien van een koelkast, combi/oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en close-in boiler. Naast de schuifpui naar de tuin is er ook een loopdeur naar de tuin in de keuken aanwezig.


1e verdieping

Overloop met toegang tot drie volwaardige slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de grootste slaapkamer is voorzien van vloerbedekking. De kamers hebben draai-/kiepramen met horren. De vernieuwde moderne badkamer (2018) heeft een ruime inloopdouche met ingebouwde kraan, zwevend toilet en brede wastafel in meubel. De badkamer heeft inbouwspots, een elektrisch verwarmingselement en mechanische afzuiging. Het geheel is in lichte kleuren uitgevoerd. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping. Er is veel bergruimte achter de schotten aanwezig. Vanuit de voorzolder is de technische ruimte aanwezig met de opstelling van de CV-ketel en de aansluiting voor de wasapparatuur. Zolderkamer met ook hier weer veel bergruimte achter de schotten en hoge ramen. 


Buiten

Voortuin met oprit voor de auto, deels overdekt door de carport met lichtkoepel. Royale achtertuin, geheel omsloten door een gemetselde schutting. Aan de woning is een terras gelegen. De tuin is ingericht met een gazon en gevarieerde beplanting. Vanuit de tuin is de garage bereikbaar. 
Garage met kanteldeur naar de oprit, de meterkast en elektra. 


Bijzonderheden:
- de woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- badkamer en toilet zijn modern en recent vernieuwd
- de tuin is gelegen op zuidwesten
- energielabel D

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 465.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
501 m3
Perceel
281 m2
Woonoppervlakte
126 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Overig inpandige ruimte
16 m2
Bouwjaar
1972
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.