listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 260.000

Hoogschoor 11

Goirle
  • 1 slaapkamers
  • 61 Woonoppervlakte
Aan de Frankische Driehoek gelegen, instapklaar, volledig geïsoleerd en goed onderhouden appartement. De ligging is zeer centraal, nabij een sporthal, scholen, bakker, supermarkt, apotheek, restaurants en de schouwburg. Ook fiets je in 20 minuten naar het centrum van Tilburg en ben je binnen 5 minuten rijden op de A58. Het luxe afgewerkte appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een rustig en goed onderhouden complex uit 2011. Het balkon aan de voorzijde biedt een vrij uitzicht over een groen park en jeu de boules banen. Tot slot is er ruim voldoende openbare parkeergelegenheid.

Begane grond:
Algemene entree van het complex, voorzien van trapopgang, bellentableau, videofooninstallatie en liftinstallatie. Vanuit de entree is er tevens (besloten) toegang tot de ruime berging, die ruimte biedt voor meerdere fietsen.

Het appartement:
Hal/entree met laminaat, meterkast, videofooninstallatie. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, badkamer, toiletruimte en een multifunctionele ruimte met opstelling voor de CV-ketel (Intergas HR, 2011) en een aansluiting t.b.v. de wasapparatuur. De separate toiletruimte beschikt over een zwevend toilet en fonteintje.

De ruime en sfeervolle woonkamer biedt aan de achterzijde middels een loopdeur toegang tot het balkon. Het appartement beschikt over een open keuken in hoekopstelling en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: een koelkast, vaatwasmachine, combi-oven, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap.

Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de slaapkamer met vloerbedekking en een grote raampartij, wat zorgt voor een prettig lichte ruimte. Vanuit de slaapkamer is de ruime badkamer te bereiken. Deze is volledig betegeld en voorzien van een bad/douche en wastafel.

Algemeen:
-Instapklaar
-Complex beschikt over een lift.
-Separate ruime berging.
-Volledig geïsoleerd.
-Balkon aan de voorzijde met vrij uitzicht.
-Openbaar parkeren.
-VvE bijdrage ca. € 122,00 per maand.
-Energielabel A.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 260.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
201 m3
Woonoppervlakte
61 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Externe bergruimte
6 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Bouwjaar
2011
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.