listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 498.000

Vlierlaan 23

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 147 Woonoppervlakte
  • 342 m2
Deze riante, speels ingedeelde 2-onder-1 kap woning met vier volwaardige slaapkamers en verlengde garage is gelegen in een gewilde, groene, rustige en ruim opgezette woonwijk. Met een perceel van 342m2 en uitzicht op een speelveldje is het zeker de moeite waard om te bezichtigen.

In de nabijheid zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een basisschool op loopafstand, middelbare school en het winkelcentrum Koningsoord. Doordat Berkel-Enschot centraal gelegen is ten opzichte van o.a. Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg zijn deze goed te bereiken voor o.a. woon/werk verkeer.


INDELING 

Begane grond

Middels eigen oprit bereikt u de entree van de woning. Achter de voordeur bevindt zich de hal met toiletruimte die voorzien is van een staand closet en fonteintje.
Vanuit de hal is er een ruime doorkijk naar de woonkamer. De speels ingedeelde woonkamer is voorzien van een tegelvloer en convectorputten aan voor- en achterzijde waarbij aan de achterzijde een schuifpui toegang biedt tot terras en tuin. 
De zitkamer bevindt zich aan de haardzijde van de kolom die de ruimte splitst in zit- en eetkamer. Hierdoor behoudt het leefplan een open karakter.
Aan de voorzijde is nog ruimte voor een werk-, lees- of speelplek.

In de ruime eetkamer bevindt zich de trap naar de 1e verdieping. 
De keuken, gelegen aan de achterzijde met zicht op de tuin, is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van gaskookplaat met afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en close-in boiler. 
De bar met krukken tussen keuken en eetkamer is bij uitstek geschikt om aan te ontbijten. 
Het verlaagde plafond boven de bar brengt een gezellige sfeer in huis. 
Vanuit de keuken is het terras en de achtertuin via de keukendeur bereikbaar.


1e verdieping

Op deze verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan er twee aan de voorzijde gelegen zijn en één aan de achterzijde. Deze zijn allen voorzien van vloerbedekking en draai- en kiepramen met dubbel glas. De royale badkamer is voorzien van een ruime douche, verlaagd ligbad en dubbele wastafel. Het separate toilet is toegankelijk vanuit de overloop waar ook de vaste trap naar de 2e verdieping zich bevindt.


2e verdieping

Ruime zolderverdieping is middels een vaste trap te bereiken. Bij de opgang tot deze verdieping bevindt zich aan de voorzijde een ruime berging en aan de achterzijde een ruime berging met de Cv-ketel uit 2015. 
Verder is op deze verdieping een zeer ruime kamer met een groot dakraam voorzien van dubbel glas en schotten aan voor- en achterzijde die veel extra bergruimte bieden. 


Buiten

De diepe voortuin is aan de voor- en zijkant voorzien van een haag. De tuin heeft lage beplanting, een gazon en een zachte berkenboom die geplant is door de eerste eigenaar. Verder bevindt zich in de voortuin de oprit naar de garage.

De op het zuidwesten gelegen ruime achtertuin is voorzien van twee terrassen: een die grenst aan de woning en een verder achter in de tuin. 
De tuin is ingericht met plantenborders, gazon en een poort aan de zijkant die uitgang biedt tot het ernaast gelegen brede voetpad. 

De garage is verlengd en heeft een aansluiting voor de wasmachine evenals een gootsteen. Deze is toegankelijk vanuit de tuin én via de openslaande deuren aan de voorzijde vanuit de oprit.

Bijzonderheden:
• groene omgeving en ruim opgezette woonwijk
• speelse woning met vele mogelijkheden
• zeer ruim perceel
• eigen oprit voor meerdere auto’s
• energielabel C
• bouwjaar 1976
• diverse voorzieningen dichtbij 
• gunstige ligging door nabijheid van uitvalswegen naar grotere omliggende steden
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 498.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
615 m3
Perceel
342 m2
Woonoppervlakte
147 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m2
Overig inpandige ruimte
24 m2
Bouwjaar
1976
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.