listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 395.000

Jeroen Boschlaan 56

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 143 Woonoppervlakte
  • 221 m2
Leuke ruime tussenwoning met stenen berging en overkapping aan de woning, gelegen op een perceel van 221 m2. Laat u verrassen door de ruime opzet van de woning en de diepe zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten. De woning heeft vier slaapkamers en een vrij uitzicht aan de voorzijde. Door de gunstige centrale ligging van de woning zijn het winkelcentrum Koningsoord, scholen, sportfaciliteiten en overige voorzieningen goed bereikbaar. Vanuit de woning bereikt u eenvoudig de snelweg richting Den Bosch, Eindhoven en Breda. 


INDELING

Begane grond

Entree in ruime hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping, garderoberuimte met daarachter bergruimte en royale toilet. Toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet met fonteintje en verlicht middels inbouwspots. Sfeervolle woonkamer met tegelvloer en spachtelputz wanden, veel lichtinval en gashaard in strakke schouw. 
Keuken is gelegen aan de achterzijde en de opstelling is geplaatst in een hoek. De keuken heeft inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combi magnetron/oven. De keuken is 5 jaar gelegen vernieuwd en vanuit de keuken is er middels openslaande deuren toegang tot de tuin.


1e verdieping

Royale overloop met deur naar het balkon aan de voorzijde, de trapopgang naar de 2e verdieping en toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot het balkon en heeft een vaste kast. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een wastafel in meubel en heeft ook een vaste kast. De derde slaapkamer is voorzien van een wastafel en een vaste kast. De vernieuwde badkamer (2018) is uitgevoerd in lichte kleuren en voorzien van ruime inloopdouche met plateau en thermostaat kraan, wastafel in meubel, zwevend toilet en design radiator. De badkamer heeft mechanische ventilatie. 


2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met bergruimte. Grote zolderkamer met dakkapel, wastafel, vaste kast en ruimte achter de schotten. Tevens is op deze verdieping  een aparte ruimte aanwezig met dakraam, de opstelling van de Cv-ketel en wasmachine-aansluiting. 


Buiten

Voortuin met beplanting en toegang tot de woning. Zonnige achtertuin met overkapping aan de woning over de volle breedte. Hier is een uitstortgootsteen aanwezig. Verder is de tuin ingericht met plantenborders en een tweede terras achter in de tuin. 
Stenen berging met elektra en achterom.

Bijzonderheden:
- woning is deels voorzien van kunststof kozijnen
- dakgoot aan de achterzijde is vernieuwd
- CV-ketel, bouwjaar 2015
- energielabel D

 
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 395.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
493 m3
Perceel
221 m2
Woonoppervlakte
143 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
10 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
35 m2
Bouwjaar
1969
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.