listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 975.000

Boschrand 28

Goirle
  • 5 slaapkamers
  • 198 Woonoppervlakte
  • 452 m2
Bijzonder stijlvol en luxe afgewerkte vrijstaande semi-bungalow met dubbele carport, in totaal vijf slaapkamers, twee badkamers en luxe woonkeuken. De afwerking van deze heerlijke, duurzaam gebouwde woning is van absoluut topniveau!

De ligging nabij de uitvalswegen richting Den Bosch-Eindhoven-Breda is uitstekend en de jonge wijk Boschrand West biedt een goede diversiteit aan leeftijdscategorieën waardoor het ook een levendige wijk is. Prettig wonen op niveau.

Door het hele huis heen treft u op uniforme wijze prachtig meubelmaatwerk, gestuukte wanden en plafonds alsmede over de gehele begane grond een marmeren vloer. Het hele huis is voorzien van vloerverwarming, deze is op iedere slaapkamer apart te regelen.

Indeling begane grond

Entree/hal met garderobe en meterkast in maatwerk kastenwand, hangcloset met fontein en marmer trapopgang. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over toegang tot een diepe vaste kast. De scheiding tussen woonkamer en woonkeuken wordt op fraaie wijze vormgegeven door een meubel welke naadloos doorloopt vanuit de keukenkasten met aan beide zijden de doorkijkgashaard. De woonkeuken is praktisch en enorm gezellig. De greeploze, luxe en op maat gemaakte keuken is voorzien van Miele inbouwapparatuur te weten: wijnklimaatkast, koffiezetapparaat, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat met afzuigunit, vaatwasser en een Quooker. Direct vast aan het kookeiland (met vijf barkrukken) een vaste tafel met een zestal stoelen. Bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger alsmede de opstelling van de koelkast en de vriezer en een tweede combimagnetron. Alles ook weer ingebouwd in meubelmaatwerk kastenwand. Toegang tot de berging die direct aan de carport grenst.

De hoofdslaapkamer is bereikbaar via de keuken, meet ruim 18 m² en beschikt eveneens over prachtige vaste kastenwand die achter het bed gelegen is. Aansluitend een (half-open) luxe badkamer voorzien van ligbad, inloop-/regendouche, dubbele wastafel in meubel en een hangcloset. Toegang tot het terras via een schuifpui.

De tuin is tevens bereikbaar via de woonkeuken door middel van een schuifpui en een loopdeur. Direct toegang tot het overdekte, verwarmde terras met barbecue haard en vrij uitzicht aan de achterzijde. Tussen u en de achterburen ligt een groen gebied (wadi) die niet bebouwd zal worden. Rust en privacy gegarandeerd.

1e Verdieping

Overloop met toegang tot vier slaapkamers, tweede badkamer, separaat toilet en technische ruimte. De slaapkamers meten achtereenvolgens ca. 14, 11, 11 en 16 m² en uiteraard kunt u indien gewenst slaapkamers samenvoegen. Badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van een uniforme multilayer houten vloer met vloerverwarming. De vloerverwarming is vanuit iedere kamer apart te bedienen.

Tuin

Fraai aangelegde strakke tuin rondom de woning. Voortuin met carport ten behoeve van twee auto's en een separate parkeerplaats. Zij-tuin en achtertuin voorzien van gazon, afgezet met een hekwerk met hedra en een heerlijk overdekt terras met buitenhaard/barbecue en verwarming.

Algemeen

* Gehele woning voorzien van inbouwverlichting (zowel binnen als buiten) uitgevoerd met LED
* 14 m² zonnepanelen op het dak
* Balansventilatie
* Terras en oprit voorzien van natuurstenen tegels
* Computergestuurde sproei-installatie
* Energiezuinig, optimaal geïsoleerd en fenomenaal afgewerkt.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 975.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
760 m3
Perceel
452 m2
Woonoppervlakte
198 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
58 m2
Overig inpandige ruimte
11 m2
Bouwjaar
2018
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.