listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 550.000

Ganzeven 2

Goirle
  • 4 slaapkamers
  • 149 Woonoppervlakte
  • 527 m2
Op kindvriendelijke, rustige maar met name ook centrale locatie treft u deze speels ingedeelde (semi-) bungalow met carport en prachtige tuin rondom de woning wat ook van binnen goed te zien is dankzij de vele raampartijen tot aan de grond.

Indeling begane grond

Prachtige entree/hal met veel licht wat een geweldig ruimtelijk gevoel geeft dankzij de hoge plafonds en open trap naar de verdieping. In de hal treft u naast de meterkast een rolstoelvriendelijke toiletruimte met toilet en fontein, een garderobe alsmede een meterkast met 10 groepen, aardlekschakelaar en 3 fasen kookgroep. Door middel van glazen deuren toegang naar de keuken/woonkamer. De hal biedt tevens toegang tot de hoofdslaapkamer van ruim 12 m² met vaste kastenwand en doorloop naar de badkamer en-suite welke voorzien is van een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel met kasten en die volledig betegeld is. De tweede slaap-/werkkamer meet ca. 16 m² en wordt momenteel als kantoorkamer gebruikt. Deze kamer beschikt over aansluitpunt ten behoeve van een wastafel. Ook deze kamer is rolstoelvriendelijk.

De woonkamer, keuken en bijkeuken meten totaal ca. 50 m². In een L-vorm treft u een sfeervolle woonkamer met eetgedeelte bij de keuken met houthaard, twee schuifpuien naar de tuin en een fraai hoogteaccent. De keuken is open en beschikt over een natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur, te weten: vier pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en magnetron/heteluchtoven. Aansluitend de bijkeuken met opstelling CV combiketel (2010), verdeler vloerverwarming (ten behoeve keuken en groot gedeelte woonkamer) alsmede een extra keukenblok met wastafel. Via een loopdeur toegang tot de tuin.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot twee royale kamers van ca. 17 en ca. 11 m². De kamers zijn uiteraard te gebruiken voor ieder gewenst doel. De grootste kamer beschikt over bergruimte achter schotten de kleinere kamer beschikt over vaste kasten. Tevens zijn beide kamers voorzien van een opstelling WTW installatie (warmteterugwininstallatie) welke voor de ventilatie in de gehele woning zorgdraagt met uitzondering van de hoofdslaapkamer. Tot slot treft u een tweede badkamer op deze verdieping welke voorziet in een douche in cabine, toilet en wastafel.

Tuin

Fraai aangelegde tuin rondom de woning. Aan de voorzijde oprit met carport en aan de achterzijde en zijkant diverse terrassen (achter geheel overdekt), een vijver, bestrating en borders. Tot slot nog een berging met opstelling was apparatuur, voorzien van tegelvloer en een afvoerputje.

Algemeen

* Aanvaarding april 2022
* Dak compleet voorzien van nieuwe dakpannen
* Inpandig geen dragende muren; pand is compleet vrij indeelbaar indien gewenst;
* Overwegend houten kozijnen met enkel glas, behoudens de woonkamer;
* Heerlijk lichte woning met tuin rondom.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Bungalow
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 550.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
634 m3
Perceel
527 m2
Woonoppervlakte
149 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
102 m2
Overig inpandige ruimte
9 m2
Bouwjaar
1982
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.