listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 395.000

Tuinstraat 55

Udenhout
  • 3 slaapkamers
  • 111 Woonoppervlakte
  • 367 m2
Ben je handig en niet bang om de handen uit de mouwen te steken? In deze woning heb je de mogelijkheid om alles naar eigen smaak af te werken en in te richten.

Nabij het centrum van Udenhout, op een rustige en kindvriendelijke locatie gelegen 2-onder-1 kapwoning met garage en diepe tuin gelegen op het noordoosten.
De woning is gelegen op een perceel van 367 m2 en heeft een eigen oprit voor meerdere auto’s. 
Vanuit de woning zijn de winkels en overige voorzieningen goed bereikbaar evenals de uitvalswegen naar de omliggende dorpen en steden. 

Bijzonderheden:
• een woning met mogelijkheden!
• diepe tuin, geheel omsloten;
• Cv-ketel Remeha 2021;
• fijne woonomgeving, ruim opgezette straat;
• parkeren op eigen oprit.

INDELING

Begane grond

Middels de voortuin bereikt u de entree van de woning. In de hal is het toilet aanwezig, de trapopgang naar de verdieping en de trap-/kelderkast. De L-vormige woonkamer is voorzien van een tegelvloer, deels metselwerk wanden en een balkenplafond. Vanuit de ruime woonkamer is er toegang tot de achtertuin. 
De keuken is voorzien van een rechte opstelling met gasfornuis, oven, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met de aansluiting voor de wasapparatuur. 


1e verdieping

Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping. Op de overloop is een vaste bergkast aanwezig (voorheen doucheruimte). Vanuit de overloop is er toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde naast de badkamer. Deze ruime badkamer is voorzien van een ligbad (Whirlpool), douche in cabine, toilet en wastafel in meubel. Vanuit de badkamer is het balkon aan de achterzijde bereikbaar. 


2e verdieping

Deze zolderverdieping is verdeeld in een voorzolder met de opstelling van de Cv-ketel (Remeha 2021) en een zolderkamer met dakkapel en bergruimte achter de schotten. 


Buiten

Aan de voorzijde ligt de voortuin met oprit langs de woning. Vanuit de oprit is er toegang tot de garage, welke is voorzien van elektra. De achtertuin is voorzien van een terras aan de woning en een terras midden in de tuin. Deze fijne, groene tuin is geheel omsloten en is gelegen op het noordoosten.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 395.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
392 m3
Perceel
367 m2
Woonoppervlakte
111 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
24 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
14 m2
Bouwjaar
1964
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.