listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 615.000

Schout Backstraat 4

Tilburg
  • 6 slaapkamers
  • 156 Woonoppervlakte
  • 262 m2
Op uitstekende locatie in villawijk Zorgvlied gelegen royale hoekwoning met heerlijke voor,- zij,- en achtertuin. Deze karakteristieke woning is gebouwd onder architectuur van Dudok en biedt onder andere een heerlijke living met open haard, gezellige keuken en in totaal maar liefst zes slaap-/werkkamers!

De woning is in een rustige omgeving gelegen die zich kenmerkt door ruim opgezette straten met prachtige bomen, veel groene pleinen en privacy. De buurtschool is op loopafstand gelegen. Andere voorzieningen zoals Universiteit, winkels, sportvelden, uitvalswegen en het centrum zijn nabij gelegen.

Indeling begane grond

Vestibule met deur naar de hal met trapopgang, toilet met fontein en toegang naar kelder en opstelling moderne en uitgebreide meterkast. Gezellige woonkamer met prachtige parketvloer in visgraat en open haard. Zitgedeelte aan de voorzijde en eetgedeelte aan de achterzijde met openslaande tuindeuren. De separate keuken is in 2004 op maat gemaakt in een fraaie landelijke stijl en beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: vijf-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, diepvries, oven en magnetron en een Quooker. De wasmachine is vernuftig weggewerkt in het keukenblok maar deze kan indien gewenst ook op zolder geplaatst worden.

Eerste verdieping

Overloop met separate douche. Riante hoofdslaapkamer met twee vaste kasten, tweede grote slaapkamer met wastafel en twee vaste kasten en een derde (kleinere) slaap-/kantoorkamer met wastafel. Tot slot een badkamer met ligbad, toilet, wastafel en radiator.

Tweede verdieping

Door de kenmerkende hoge nok van deze woningen biedt deze verdieping enorm veel ruimte. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Kinderkamer met dakkapel (kunststof kozijnen met HR+ beglazing) en bergruimte. Tweede kinderkamer met wastafel en eveneens dakkapel en veel bergruimte. Derde slaap-/werkkamer met een velux dakraam. Tot slot opstelling CV combiketel (Daalderop, 2010).

Tuin

Sfeervolle en fraai aangelegde voortuin die ook eventueel mogelijkheid biedt voor een trampoline. Via de zijkant loopt u naar de achtertuin. Deze ligt pal op het oosten en biedt een vrij uitzicht. De achtertuin is voorzien van betontegels en beschikt over een berging met elektra.

Algemeen

* Dakkapel geplaatst in 2021
* Energielabel D
* De woning ligt op een toplocatie in de wijk; vrij uitzicht achter en aan de voorzijde altijd voldoende parkeergelegenheid.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Hoekwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 615.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
560 m3
Perceel
262 m2
Woonoppervlakte
156 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Gebouwgebonden buitenruimte
3 m2
Bouwjaar
1937
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.