listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 687.500

Sint Oloflaan 30

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 195 Woonoppervlakte
  • 360 m2
Het is heerlijk wonen in deze ruime uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met garage, ruime oprit en zonnige veel privacy biedende achtertuin. De woning is rustig gelegen aan een groene laan in de geliefde wijk de Reit. Deze ruime tweekapper telt maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers, een tuin op het zuiden, fraaie kelder op stahoogte, veel opbergruimte, een ruime living met veel lichtinval, open haard, keuken en bijkeuken, een grote dakkapel op de 2e verdieping, een garage en eigen oprit voor meerdere auto’s.  
Een heerlijk gezinshuis in een fijne woonwijk. 

De woning is gelegen aan een groene straat -zijstraat van de Bredaseweg- in woonwijk de Reit/Zorgvlied. Een fijne, rustige woonwijk op fietsafstand van het centrum van Tilburg, van winkels, de Westermarkt, Burgemeester van de Mortelplein, scholen en sportvelden. Het Warandebos is op loopafstand gelegen, net als station Tilburg Universiteit. Binnen enkele autominuten bereikt u de snelwegen naar Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. 


INDELING

Begane grond

Entree met trapopgang, meterkast (vernieuwd 2011), toiletruimte met fonteintje, toegang naar de ruime kelder (op stahoogte) en woonkamer. 
De royale L-vormige living bestaande uit een zit- en eetgedeelte is voorzien van een eiken parketvloer. Het sfeervolle zitgedeelte met open haard is aan de voorzijde van de woning gelegen. Door de grote ramen komt er veel daglicht in de ruimte binnen. De uitgebouwde eetkamer is voorzien van een lichtkoepel, vanuit de (aluminium) schuifpui is het terras en de tuin bereikbaar. 
De semi open keuken in lichte tint is ingericht met een keukenblok in hoekopstelling voorzien van composiet aanrechtblad. Als inbouwapparatuur treft u een koelkast, vaatwasmachine, heteluchtoven en inductie-kookplaat. De apparatuur is uit 2011.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. Hier vindt u naast handige bergruimte ook de CV-ketel. Vanuit de bijkeuken is er tevens toegang tot de achtertuin. De zonnige tuin biedt zeer veel privacy daar deze aan de achterzijde geen inkijk heeft. 


Eerste verdieping

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers, ruime badkamer, apart toilet en beschikt over een handige vaste kast. 
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en één aan de achterzijde. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt met stukwerk op de wanden en plafonds. Alle slaapkamers op deze verdieping hebben vaste kasten. Zowel de kamers op de eerste als op de tweede verdieping zijn voorzien van aluminium kozijnen.
De ruime en luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafel in ombouwmeubel en designradiator. 


Tweede verdieping

De verrassend ruime tweede verdieping bestaat uit een overloop die toegang verleent tot twee slaapkamers en de tweede badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een grote dakkapel (2013) wat enorm veel ruimte en licht geeft. Vanuit deze kamer is er toegang tot twee bergruimtes die eventueel samen te voegen zijn tot een ruime 6e slaap-/werkkamer.
De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde.
De badkamer op deze verdieping (met eveneens een dakkapel) is modern afgewerkt met een douche en wastafel met ombouwmeubel. Tevens treft u hier de aansluitingen ten behoeve van de was-apparatuur.

De woning heeft een voortuin, een achtertuin en een royale oprit. De achtertuin is op het zuiden gelegen en ingericht met een terras grenzend aan de eetkamer, gazon en borders met planten en struiken. 


Garage

De garage is via de eigen oprit te bereiken. Aan de tuinzijde is een loopdeur. 

Algemeen
- Mooi gelegen in een gewilde groene woonwijk vlak bij het centrum;
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren en de woning scheidende muren zijn in spouw uitgevoerd;
- De woning is in 2011 bijna geheel voorzien van aluminium kozijnen met HR++ glas;
- De electra is in 2011 volledig vernieuwd;
- Zeer ruime woning met 5 slaapkamers, twee badkamers en veel bergruimte;
- Bijkeuken;
- Ruime kelder op stahoogte;
- Oprit met plaats voor meerdere auto’s;
- Zonnige en veel privacy biedende achtertuin;

Het vele (zon)licht, de ruimte in huis, de open haard en de tuin op het zuiden maken het plaatje helemaal compleet.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 687.500
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
748 m3
Perceel
360 m2
Woonoppervlakte
195 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
21 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
15 m2
Overig inpandige ruimte
14 m2
Bouwjaar
1969
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.