listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 760.000

Sporenring 120

Goirle
  • 4 slaapkamers
  • 179 Woonoppervlakte
  • 375 m2
Deze sfeervolle en comfortabele woning is heerlijk ruim. De tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de tuin nodigt direct uit tot ontspannen. Ook de moderne woonkeuken is heerlijk licht en biedt bovendien plaats aan een eethoek. Met vier slaapkamers, een complete badkamer, een separate wasruimte, garage en oprit voor twee auto’s, is dit een ideaal familiehuis. Met energielabel A is de woning bovendien energiezuinig.

Deze vrijstaande, geschakelde woning ligt in een rustige, ruim opgezette straat. Zowel aan de voor- als de achterkant wordt de woning door groen omringd. Vanuit huis kunt u heerlijk wandelen. De wijk Boschkens Oost is groen en kindvriendelijk. De basisschool en een speelveldje bevinden zich in de straat. Gelegen tussen Goirle en Tilburg, zijn beide centra met voorzieningen, goed bereikbaar. Ook de uitvalsweg A58 bereikt u in enkele autominuten.

Indeling

Begane grond
De overdekte entree leidt naar de voordeur. U stapt binnen in de hal met garderobe en toegang tot de meterkast en de ruimte met de warmtepomp uit 2009. Ook vindt u hier de toegang tot de betegelde toiletruimte met fontein en de woonkamer. De tuingerichte woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en beschikt over een loopdeur én een schuifpui naar het terras/de tuin. De woonkamer biedt plaats aan een royale zithoek en een eetgedeelte. Verder beschikt de woonkamer over een diepe trapkast. Aan de voorzijde treft u de open keuken met fraai zicht op de straatzijde en het groen. Dit riante en lichte vertrek is voorzien van een raampartij die in een hoek geplaatst is. De ramen lopen af tot de vloer. Dit geeft de ruimte een speelse en transparante uitstraling. Het vertrek is voorzien van een moderne inrichting, bestaande uit een langwerpig keukenmeubel en een langwerpig eiland met aanrechtblad, gootsteen en kastruimte. De keuken is van allerhande gemakken voorzien en beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: 5-pits inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, apothekerskast, vriezer, Quooker, vaatwasser, magnetron en oven. Daarnaast is er ruimte voor een eethoek waarmee dit een heerlijke woonkeuken is. Koken en leven gaan in deze prachtige keuken geheel samen. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (- en koeling). De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt en het plafond beschikt bovendien over inbouwspots die op een uiterst deskundige wijze door een professioneel bedrijf in het plafond geïntegreerd zijn.

Eerste verdieping
De ruime overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers, de separate toiletruimte en de badkamer.
Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van nette vloerbedekking, strakke wanden en ramen met horren. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Een raampartij in de zijwand voorziet in daglicht. De ruimte is voorzien van een zeer riante inloopkast. Hier bergt u met gemak uw gehele garderobe op. De tweede en de derde slaapkamer liggen heerlijk rustig aan de achterzijde van de woning. Ze zien beide uit op de achtertuin en de achterliggende akkers. Gelegen op het oosten, is het prettig wakker worden in deze kamers.
De complete badkamer is voorzien van een ligbad, een dubbele wastafel in meubel en een inloopdouche. Fijn is het separate toilet op de overloop.

Tweede verdieping
De vaste trap leidt naar de overloop met raam. Deze geeft toegang tot een grote vierde slaap-/werkkamer ook weer met fraai uitzicht. Tot slot een enorme bergruimte waar mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer indien gewenst. Hier treft u de aansluitingen voor de wasapparatuur, de mechanische ventilatie en de omvormer van de 15 zonnepanelen.

Tuin

Fraai aangelegde en goed onderhouden achtertuin op het oosten. Gezellig terras met overkapping en voorzien van een viertal lichtkoepels. Hier zit u heerlijk beschut en uit de wind en is het volop genieten. De rest van de tuin bestaat uit een riant gazon en borders met vaste beplanting. Tevens via een loopdeur toegang tot de garage met elektrisch bedienbare kanteldeur. Aan de voorzijde treft u een nette voortuin en de oprit met overkapte entree en toegang tot de garage. De oprit is ruim genoeg om twee auto’s te kunnen parkeren.

De bijzonderheden van deze woning:

· Vrijstaand geschakelde herenhuis
· Karakteristiek, modern gevelbeeld
· Vier slaapkamers
· Tuingerichte woonkamer met schuifpui en loopdeur
· Gezellige woonkeuken
· Complete badkamer
· Wasruimte
· Achtertuin met overkapt terras
· Garage
· Ruime oprit
· Warmtepomp en 15 zonnepanelen
· Fraaie locatie in het groen, nabij Goirle en Tilburg
· Energielabel: A+++
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Geschakelde woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 760.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
703 m3
Perceel
375 m2
Woonoppervlakte
179 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
27 m2
Overig inpandige ruimte
20 m2
Bouwjaar
2009
Energielabel
A+++

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.