listing_gallery

Verkocht
Koopsom € 795.000

Tilburgseweg 125 a

Goirle
  • 6 slaapkamers
  • 218 Woonoppervlakte
  • 912 m2
Deze geschakelde vrijstaande woning met heerlijke diepe achtertuin ligt aan de ventweg van de mooie, groene Tilburgseweg. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en door de slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning ook bijzonder geschikt voor gelijkvloers wonen en beroep aan huis. Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1951, verbouwd/uitgebouwd in 1975 en 1988. Totale gebruiksoppervlakte 218 m2. Perceel 912 m2.

Fijn wonen in deze traditioneel gebouwde geschakelde vrijstaande woning
De leefruimten in deze traditioneel gebouwde woning bieden een prettige woonsfeer. Er zijn 6 slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de woonkamer, serrekamer en slaapkamer is er mooi zicht op de groene achtertuin. De indeling op de begane grond is riant: entree, hal, salon, eetkamer, serre, bijkeuken, keuken, slaapkamer (evt werkkamer) met aansluitend badkamer, inpandige berging.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer
De tweede verdieping is d.m.v. een vaste trap te bereiken en heeft 2 slaapkamers en veel bergruimte.
Verder heeft de woning provisie/wijnkelders.
Parkeren kan op eigen perceel op de oprit, maar ook in de achtertuin is het mogelijk om een parkeerplaats, carport/garage te creëren. Deze is te bereiken via de Schets van Grobbendoncklaan (gedeelde gezamenlijke inrit met de buren van 151 m²).
De woning behoeft modernisering en eigentijdse aanpassingen.
Meer informatie over de (ver)bouwingsmogelijkheden vindt u in het vigerende bestemmingsplan (Grobbendonck-De Groote Akkers, de Hoge Wal , 29-1-2008 ) via de gemeente Goirle en op de website van ruimtelijkeplannen.

Begane grond
Entree met meterkast en garderobe, toiletruimte met fonteintje. Ruime hal met wenteltrap naar zowel de verdieping als de kelder.
L-vormige woonkamer met open haard en op-maat-kasten, schuifdeur met glas in lood naar de eetkamer met aansluitend de serrekamer met schuifpui naar de tuin. Vanuit de serre is de inpandige berging te bereiken. Vanuit zowel de hal als de eetkamer is de bijkeuken (voormalige keuken) bereikbaar, waar de c.v.-ketel is opgesteld. Een tweede hal geeft toegang tot de keuken en de slaapvleugel. De keukeninrichting is eenvoudig. De badkamer (2011) heeft een inloopdouche, wastafel en vrij-hangend toilet. De slaapkamer is licht en rustig met een grote schuifpui naar de tuin.
Eerste verdieping
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met vaste kast en wastafel en 1 met wastafel en deur naar balkon. Badkamer met een ligbad, douche, wastafel en toilet. Hier hangt de badgeiser.
Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u deze tweede verdieping met ruime overloop, 2 slaapkamers, waarvan 1 met dakramen en 1 met dakkapel en vaste kast. Bergruimten in de knieschotten van de kap.

Kelder
Vanuit de hal te bereiken 2 naast elkaar gelegen kelders, tezamen 20 m2.

Buiten
De achtertuin is georiënteerd op het oosten en ingericht met een terras, gazon, struiken, planten en diverse bomen. Door de omvang van de tuin heeft deze de hele dag zon. De huiseekhoorn en konijnen zijn vaste bezoekers evenals de talloze vogeltjes. Het perceel is omheind met hagen. De voortuin is ingericht met struiken en planten. Parkeermogelijkheid op de oprit. De achtertuin is via het naast de woning gelegen pad en de inpandige berging te bereiken, alsmede via de gedeelde inrit aan de Schets van Grobbendoncklaan.
Berging
De inpandige berging is vanuit de serrekamer te bereiken en geeft toegang tot zowel de achter als de voortuin.

Wonen in Goirle
Het is fijn wonen in Goirle. Een woonplaats met een goed voorzieningen niveau. Er zijn winkels, scholen, sportverenigingen, het Cultureel Centrum Jan van Besouw, de Regte Heide en de uitvalswegen liggen op steenworp afstand.
De woning ligt op loopafstand van het centrum en het centrum van Tilburg (met NS.-station) is binnen 15 fietsminuten te bereiken.

Algemeen
• Verwarming: gasgestookte c.v.-ketel. Warmwatervoorziening via de c.v-ketel en voor de verdieping een badgeiser.
• De vloeren zijn voorzien van (Noorse leisteen-) tegels en tapijt. De wanden zijn behangen en/of gestuct.
• De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas.
• Energielabel F.
• Er is een bouwtechnisch rapport ter inzage.
• Met Kiwa-certificaat verwijderde olietank.
• In de koopovereenkomst worden een niet-bewoningsclausule en een asbest-en ouderdomsclausule opgenomen.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Geschakelde woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Koopsom
€ 795.000
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
914 m3
Perceel
912 m2
Woonoppervlakte
218 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Gebouwgebonden buitenruimte
13 m2
Overig inpandige ruimte
30 m2
Bouwjaar
1951
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.