listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 1.375.000

Lijsterbeslaan 16

Loon Op Zand
  • 3 slaapkamers
  • 300 Woonoppervlakte
  • 1045 m2
Op eersteklas locatie en op een steenworp afstand van duinengebied "De Loonse en Drunense duinen" gelegen luxe, goed onderhouden rietgedekte villa met grote inpandige garage. Met het uitzicht over de tegenover de villa gelegen weilanden, de ligging nabij de dorpskern én de uitvalswegen binnen handbereik maken dit object alsmede de woonomgeving tot een uitermate gewild geheel.

Met een woonoppervlak van ruim 300 m² biedt de woning veel mogelijkheden voor uw gezin en eventueel voor kantoor-/praktijk aan huis.

Indeling begane grond

Prettige entree met een royale hal met vide voorzien van leistenen vloer, toilet met fontein (2006), trapopgang en loopdeur naar terras. De royale hal biedt toegang tot alle vertrekken op de begane grond. De woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen (en biedt een prachtig uitzicht over de landerijen!) en beschikt naast vaste kasten over een luxe keukeninrichting met de navolgende inbouwapparatuur: hoge druk oven, koffiemachine, oven, combimagnetron (allen Miele) alsmede twee koelkasten waarvan één met vriesvak. Het robuuste keukenblok is uitgevoerd met een natuurstenen blad met vaatwasser, Quooker, inductiekookplaat en afzuigkap. De intieme, gezellige woonkamer grenst aan de woonkeuken en beschikt naast een gashaard over een schuifpui naar het terras. Verder treft u op de begane grond de voormalige slaap-/badkamer met hout gestookte open haard. Momenteel is deze ruimte in gebruik als kantoorkamer met aansluitend een atelier annex kinderkamer. Deze laatste ruimte beschikt over vaste meubelmaatwerk kasten en openslaande tuindeuren naar het aan de zijkant gelegen tweede terras.

Eerste verdieping

Royale overloop met vide grenzend aan de hal. De overloop beschikt over inbouwkasten en biedt toegang tot drie prachtige slaapkamers en een royale badkamer. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over een prachtig vergezicht over de landerijen welk gevoel versterkt wordt dankzij de openslaande deuren met toegang tot het balkon. Verder beschikt deze kamer over vaste kasten en de interieurbouwer heeft voor een fraai vast bureau alsmede een bed ombouw zorggedragen. De ouderslaapkamer beschikt over een vaste kleding kastenwand, twee velux dakramen en praktische vaste kastenwanden. Openslaande tuindeuren bieden toegang tot het balkon. De derde, eveneens royale slaapkamer beschikt over een tweetal vaste kasten, tuindeuren naar het balkon, een velux dakraam en over een vast bureau. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eikenhouten vloer. De badkamer (2006) is zeer royaal en beschikt naast een bubbelbad over een forse inloop-/regendouche, dubbele wastafel en een hangcloset. De overloop biedt middels een vlizotrap toegang tot een royale bergzolder welke de gehele verdieping beslaat.

Kelder

Via de hal op de begane grond toegang tot de enorme kelder onderverdeeld in diverse ruimtes te weten een gym, uitgebreide meterkast met alarminstallatie, wasruimte voorzien van een strizzo vloer en een keukenblok met wasbak en aansluitingen was apparatuur, een CV ruimte met opstelling CV ketel (Remeha) en boiler met weersafhankelijke thermostaat. Tot slot treft u de in de kelder de inpandige garage toegankelijk via een elektrische garagedeur met loopdeur.

Tuin

Fraaie tuin rondom de woning met verlichting en beregeningsinstallatie. Ter plaatse van de woonkamer een overdekt terras en dankzij de verhoging met prettig zicht over de tuin. Achterin de tuin gelegen buitenkeuken / tweede overdekt terras met werkblad en ingebouwde bbq. Naast de toegang tot de garage nog een parkeergelegenheid voor (minimaal) twee auto's, toegankelijk via een elektrisch bedienbare poort. Het gehele perceel is omheind met een hekwerk met laurier, deels door middels van taxus hagen en biedt volop privacy.

Algemeen

* Rieten kap eind 2013 volledig vervangen en geïsoleerd;
* Gehele woning voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing;
* Gelegen op een fraai perceel van ruim 1000 m² in een gewilde woonomgeving.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.375.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1473 m3
Perceel
1045 m2
Woonoppervlakte
300 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
3
Gebouwgebonden buitenruimte
91 m2
Overig inpandige ruimte
68 m2
Bouwjaar
1968
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.