listing_gallery

Beschikbaar
Huurprijs € 2.894

Molenwijck 1

Loon Op Zand
  • 1 slaapkamers
  • 75 Woonoppervlakte
Residentie Molenwijck

Gerritse Makelaardij en Den Hollander Vastgoed zijn partners van Residentie Molenwijck. Wilt u alvast informatie over het wonen in deze residentie, voordat u Molenwijck wilt binnenstappen, dan maken wij graag een afspraak met u.

Uw eigen thuis
Wonen en leven in uw eigen thuis. In Residentie Molenwijck woont u zelfstandig in een prachtig, comfortabel appartement waar u uw eigen levensstijl voorzet. Wij bieden u services aan die het leven aangenaam maken. Er is ruimte voor uw hobby’s. U heeft bovendien de mogelijkheid om aan te sluiten bij de unieke, gastvrije leefgemeenschap van Residentie Molenwijck. Ieder op zijn eigen manier.

Naast de privacy van uw eigen appartement biedt wonen in Residentie Molenwijck nog veel meer, zoals gasten die u aan tafel kunt uitnodigen, de technische dienst is er om uw appartement te onderhouden en in de fitnessruimte houdt u uw gezondheid op peil via een gevarieerd aanbod. Elk jaargetijde is het heerlijk om in ons park een frisse neus te halen. U woont in een prachtige, natuurrijke omgeving, op loopafstand van het unieke dorpshart (mét het Witte Kasteel) van Loon op Zand. Bewoners ontvangen, indien gewenst, dagelijks een gezonde, versbereide maaltijd in hun appartement of in het restaurant. Vrienden en familie zijn ook van harte welkom.

Bij vragen kunt u terecht bij de receptie, uw appartement maken we schoon, er is een huiswinkel en het team van de zorg is er om bij vragen direct te reageren. Binnenshuis is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Visite ontvangt u in uw eigen appartement, het restaurant of op het terras. Of u er nu voor kiest om samen te bridgen, te biljarten of te genieten van een boek: u bent de regisseur van uw eigen thuis.

Huurprijzen
Let op: de vermelde huurprijs is afhankelijk van de grootte van het appartement. De all-in huurprijzen variëren van € 2.893,05 (type A, 1 persoon) tot € 4.262,80 (type E en G, 2 personen).

Bewoners betalen per maand een bedrag voor de huur, woonservices, basiszorg, diner en ontspanning. Wilt u precies weten welke diensten en faciliteiten worden geboden neem dan contact met ons op.

Services
Er zijn tal van services die wonen en leven in Residentie Molenwijck erg aangenaam maken. Ze vergroten uw gevoel van geborgenheid, gemak en ontspanning.
Onder de services voor uw appartement noemen we graag de technische dienst, de keukenbrigade en uw vaste hulp. U kunt de technische dienst inhuren voor het invullen van uw woonwensen. De chef-kok staat paraat om u dagelijks met een steeds wisselend drie-gangen keuzemenu te verwennen. Dat kunt u in uw appartement nuttigen of in het restaurant: aan u de keuze. Uw appartement blijft netjes dankzij uw eigen vaste hulp.

Faciliteiten
Genieten van het leven staat voorop in Residentie Molenwijck. Om dat te faciliteren kunt u voor allerhande wensen terecht bij onze voorzieningen. Zo zijn er het restaurant, het zonneterras en het Grand Café. En wat te denken van een fitness, een huiswinkel, een kapsalon en schoonheidssalon, de receptie en een ontspanningsruimte met een speciaal bad en infrarood sauna? In de serene devotieruimte vindt wekelijks een dienst plaats. Alles wat uw leven en dat van uw gasten aangenaam maakt, is onderdeel van dit unieke woonconcept. Het is zelfs mogelijk dat uw gasten blijven overnachten in speciaal daarvoor ingerichte gastenkamers.

Ontspanning
U kunt een keuze maken uit diverse, zeer uiteenlopende activiteiten, die uw leven extra invulling en jus geven. Door deel te nemen aan een activiteit, voelt u zich middenin het leven staan en kunt u met medebewoners gemeenschappelijke interesses delen. De Vereniging van Bewoners coördineert en beheert de activiteiten die de bewoners organiseren. Er zijn culinaire, culturele, recreatieve en sportieve activiteiten.

Zorg
Op het moment dat u zorg nodig heeft, kunt u erop vertrouwen dat er zorg is. Ook in de nacht en in het weekend zijn altijd verpleegkundigen of verzorgenden aanwezig. Er is vanzelfsprekend ook aandacht voor bewoners met dementie. Voor hen is er een dagopvang.
Molenwijck werkt met een vast team van verpleegkundigen en verzorgenden, waardoor u ook met hen een relatie kunt opbouwen. Vanzelfsprekend is er in elk appartement alarmering voor uw veiligheid aanwezig.

Kennismaken?
Is uw interesse gewekt en wilt u eerst eens van gedachten wisselen over het wonen in Residentie Molenwijck? Dan denken wij graag met u mee. Een volgende stap is het bezichtigen van de Residentie en de (beschikbare) appartementen. Op de website van Residentie Molenwijck vindt u meer informatie en kunt u ook enkele ervaringsverhalen lezen.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Huurprijs
€ 2.894
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
195 m3
Woonoppervlakte
75 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Externe bergruimte
5 m2
Bouwjaar
1975
Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.