listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 1.395.000

Oude Maasje 1

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 289 Woonoppervlakte
  • 1168 m2
Zeer luxe, kwalitatief uitstekend afgewerkte Bedauxvilla op een toplocatie in de gewilde woonwijk “de Blaak”.

De villa is op een prachtig perceel van maar liefst 1.168 m2 gelegen en grenst aan de achterzijde direct aan de Tongelreep vijver. De woning kent een ruime en sfeervolle lichte living met prachtig zicht op de achtertuin en het water. Ruime Bulthaupkeuken, bijkeuken en een werkkamer/slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping drie (slaap)kamers, twee moderne badkamers, sauna en een derde, separaat toilet. De tweede verdieping kent een zeer ruime overloop, een vierde slaapkamer en een bergkamer. 

De prachtig onder architectuur aangelegde tuin biedt aan de voorzijde een grote oprit voor meerdere auto’s met toegang tot de ruime garage (twee auto’s!). Aan de achterzijde, pal op het zonnige zuiden gelegen, een prachtig overdekt terras met heerlijk zicht over het water. De achtertuin is strak aangelegd met fraaie leilindes direct grenzend aan de Tongelreep vijver. 

Het geheel is volledig en tot in detail eigentijds afgewerkt met strak stucwerk, wand- en plafondafwerking, moderne en complete lichte keukeninrichting, twee moderne badkamers, overdekt terras/veranda met prachtig uitzicht en 24 zonnepanelen. 

Oude Maasje is gelegen in de gewilde wijk “de Blaak”, met haar unieke woonklimaat en de ligging direct grenzend aan het 013 Stadsbos. De wijk kenmerkt zich door de vele groenstroken en waterpartijen, alsmede door vele wisselingen in vrijstaande en geschakelde woningbouw met ieder een eigen karakter. De Blaak is centraal gelegen en heeft directe aansluiting op de uitvalswegen richting de snelweg (A58) naar andere steden en naar het stadscentrum. De wijk heeft verschillende basisscholen, een kleinschalig winkelcentrum, diverse sportvoorzieningen. De Universiteit van Tilburg, alsmede het stadscentrum, is op fietsafstand gelegen. 

Indeling woning:

Kelder
Ruime kelder, tegelvloer en rekken.

Begane grond
Entree, ruime hal met lichte natuurstenen vloer, garderobe, vaste kast, uitgebreide meterkast, betegelde toiletruimte voorzien van een modern vrij hangend toilet met fontein, vanuit de hal is er toegang tot de kelder, de living en de trapopgang naar de eerste verdieping. 

Ruime en sfeervolle living (ca. 67 m2, exclusief de keuken), voorzien van een white wash oak vloer, hoge witte plinten, inbouwspots, strakke schouw met gashaard en vaste moderne op maatgemaakte kastenwand en grote dubbele schuifpui naar de achtertuin. Vanwege de vele raampartijen beschikt de living over veel lichtinval en heeft men een prachtig uitzicht op de achtertuin. 

Werk/eetkamer met zicht op de voortuin, de kamer is ook voorzien van een white wash oak vloer, vloerstopcontacten, hoge witte plinten en een grote, op maat gemaakte kastenwand.

De halfopen keuken met moderne keukeninrichting (Bulthaup) geplaatst in hoekopstelling met eetbar en voorzien van een inductie kookplaat, terriyaki plaat, afzuigkap, koelkast, stoomoven, combimagnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken is middels mooie veranda/overdekt terras de ruime garage te bereiken. 

Bijkeuken voorzien van een tweede keukenblok met veel extra kastruimte, Amerikaanse koelkast en een oven. 

Eerste verdieping
Ruime overloop met grote dakkapel, vanuit de overloop is er toegang tot de drie ruime slaapkamers, separaat toilet, tweede badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. 

Royale master bedroom circa 22 m2 voorzien van een laminaatvloer, twee openslaande deuren naar het Frans balkon en aansluitend toegang tot de ensuite inloopgarderobe, badkamer en sauna. 
Inloopgarderobe voorzien van dichte kastenwand, met vrij uitzicht aan de achterzijde en toegang tot de badkamer. 
Luxe en complete badkamer voorzien van strak stucwerk/tegelwerk en plafondafwerking. Inbouwspots, designradiator, vloerverwarming, mechanische ventilatie, dubbele vaste wastafel, ligbad, douche met stortkop en massagestralen, vrij hangend toilet en een sauna. 

Achter slaapkamer (ca. 13 m2) voorzien van een schuifpui en Frans balkon.

Voorslaapkamer (ca. 11 m2),op dit moment in gebruik als waskamer, is voorzien van laminaatvloer, garderobekast, diepe bergkast en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. 

Tweede badkamer, deze is voorzien van een lichte tegel in combinatie met vloerverwarming, vaste wastafel en een douche met inbouwkranen en een stortkop.

Tweede verdieping
Zeer ruime overloop deze is ideaal te gebruiken als werkplek of heerlijke chillplek voor de kinderen, met grote dakkapel, welke toegang biedt tot een slaapkamer en een ruime bergkamer. 

Ruime zolderslaapkamer.
Ruime bergkamer met de c.v. ketel en boiler opstelling alsmede de unit voor de mechanische ventilatie. De mogelijkheid bestaat om van de bergkamer een extra slaapkamer te creëren.  

Buiten
De tuin is onder architectuur aangelegd.  De voortuin met niveauverschillen, hagen en grindpaden. Oprit voor meerdere auto’s. Strak aangelegde, privacy biedende, achtertuin op het zuiden gelegen met gazon, leilindes, steiger en grenzend aan de Tongelreep vijver Stroom. Meerdere terrassen, hardstenen terras met zonneluifels, infrarood heaters. Zowel voortuin als achtertuin kent een computergestuurde sproei-installatie alsmede uitgebreide domoticaverlichting.

Vanuit de keuken is middels een veranda/overdekt terras de ruime garage circa 47 m2 te bereiken. De ruime garage is voorzien van stucwerk wandafwerking en twee elektrisch bedienbare openslaande deuren naar de oprit. De voorbereidingen voor elektrisch oplaadbare auto zijn reeds getroffen. Op de garage en de veranda bevinden zich de 24 uit het zicht liggende zonnepanelen

Algemeen
- Riante vrijstaande Bedauxvilla (2009) met een tijdloze sfeer 
- Bruto woonoppervlak 405 m2
- Energielabel A
- Perfect onderhouden en bewoond
- Voorzien van domotica en allerlei dimmers 
- Alarminstallatie
- Alle kamers kennen aansluitingen voor internet/telefoon/radio/televisie.
- Ziggo en KPN glasvezel aanwezig
- Het geheel is voorzien van rookmelders
- Schilderwerk buiten 2021
- Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, per ruimte regelbaar
- 24 zonnepanelen geplaatst in 2019 (opbrengst 7680wp)
- Fantastische raampartijen voor een fijne lichtinval en naar alle zijden
- Heerlijke tuin met goed onderhouden beplanting, direct gelegen aan vijver
- Voorzien van 2 elektrisch bedienbare zonneluifels
- Toekomstbestendig dankzij de mogelijkheid om te slapen op de begane grond
- Uitstekende bereikbaarheid
- Alle nodige voorzieningen, o.a. basisschool, winkelcentrum, op loopafstand
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.395.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1131 m3
Perceel
1168 m2
Woonoppervlakte
289 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Externe bergruimte
47 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
32 m2
Overig inpandige ruimte
16 m2
Bouwjaar
1978
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.