listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 525.000

Professor Cobbenhagenlaan 740

Tilburg
  • 2 slaapkamers
  • 173 Woonoppervlakte
Het is ruimte, rust en comfort wat de klok slaat in dit royale driekamerappartement met balkon op het zuiden, gesitueerd op de 5e etage van servicecomplex Koninxhoek. De woning is instapklaar. Zodoende beschikt u over o.a. een ruime hoeveelheid op maat gemaakte vaste kasten en een tijdloze en zeer complete woonkeuken. De woning biedt daarnaast plaats aan een royale living met woon- en eetkamer, twee slaapkamers, twee badkamers en meerdere balkons, zowel zuid als west georiënteerd. In de onderbouw bevindt zich een berging en op het afgesloten terrein heeft u uw eigen parkeerbox. 

U woont aan de westzijde van Tilburg, in de groene wijk De Reit. Hier woont u direct naast het terrein van de Universiteit van Tilburg en op wandelafstand van openbaar vervoer, scholen, een winkelcentrum, sportvoorzieningen en de bosrand. Het gezellige centrum kan in ca. 10 minuten per fiets worden bereikt en ook de geliefde spoorzone is op steenworp afstand. Via de verschillende uitvalswegen zijn steden als Breda, Den Bosch, Eindhoven en Antwerpen uitstekend bereikbaar. 

• Woonoppervlakte: 173 m²
• Inhoud: 571 m³
• Gebouwgebonden buitenruimte: 20 m2
• Externe bergruimte: 7 m2
• Bouwjaar: 1979

Indeling van de woning

Begane grond
Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, intercom, trapopgang en lift naar de etages.

Appartement
U komt binnen via de hal met royale garderobe en toegang tot een volledig betegeld toilet voorzien van hangcloset en fontein. Royale inpandige berging met aansluiting wasapparatuur. Via de hal met vaste kasten loopt u door naar de royale living, die dankzij een praktische indeling op natuurlijke wijze uiteenvalt in een woon- en eetkamer. De raampartijen over de volledige breedte zorgen voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht. De eetkamer is uitgerust met een schuifpui met toegang tot het terras, en ook vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de buitenruimte. 
Naast de eetkamer bevindt zich een riante, halfopen woonkeuken bereikbaar door middel van en-suite deuren omringd met vaste kasten. De woonkeuken beschikt over twee strakke keukenblokken voorzien van hardstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur te weten: koelkast, vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en combimagnetron. Aansluitend aan de keuken grenst het kantoor of de tweede slaapkamer, bereikbaar via schuifdeuren. Via de keuken, de kantoorkamer en de hoofdslaapkamer toegang tot eenzelfde balkon. De hoofdslaapkamer is ook via de hal bereikbaar. De hoofdslaapkamer beschikt over diverse op maat gemaakte vaste kledingkasten en over een eigen badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en een decorradiator. Tot slot beschikt de hoofdslaapkamer nog over toegang tot een eigen, klein, balkon.

De badkamer bij het kantoor of de tweede slaapkamer is bereikbaar via een tussenhal voorzien van vaste kasten. Deze badkamer is eveneens volledig betegeld en voorzien van een hangcloset, ligbad en wastafel. 

Buitenruimte
Via de living heeft u toegang tot een gedeeltelijk overdekt terras met uitloop over de volledige breedte van de woning. Hier is voldoende ruimte voor een eet- of loungehoek zodat u en uw vrienden heerlijke zomeravonden tegemoet gaan. Het terras geeft een prachtig uitzicht over de groene omgeving. 

De bijzonderheden van deze woning:
• luxe appartement voorzien van vele op maat gemaakte vaste kasten
• vijfde verdieping
• balkon op het zuiden en het westen 
• instapklaar
• twee slaapkamers
• twee badkamers
• zeer complete woonkeuken
• prachtig uitzicht
• eigen parkeerbox
• servicekosten: € 908,77 per maand
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 525.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
571 m3
Woonoppervlakte
173 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Externe bergruimte
7 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Bouwjaar
1979
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.