listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 575.000

Akkerweg 5 a

Berkel-Enschot
  • 3 slaapkamers
  • 117 Woonoppervlakte
  • 560 m2
Deze leuke vrijstaande woning met erker aan de voorzijde, royale serre aan de achterzijde en ruime garage is gelegen op een perceel van 560 m2 aan de Akkerweg 5a te Berkel-Enschot.
De woning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en middels vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Het is heerlijk rustig wonen op deze locatie en ook in de diepe tuin, gelegen op het noorden, is het genieten van rust en privacy. Door de centrale ligging van de woning zijn de voorzieningen zoals het Winkelcentrum Koningsoord, sportvoorzieningen, scholen en de uitvalswegen naar omliggende steden goed bereikbaar.


INDELING

Begane grond

Middels de eigen oprit bereikt u de entree van de woning. Entree in de hal met de trapopgang naar de verdieping, toiletruimte en toegang tot de keuken. Middels een doorgang in de keuken komt u in de woonkamer. Deze fijne lichte woonkamer heeft een erker aan de voorzijde en aan de achterzijde zicht op de serre. Centraal in de woonkamer is de schouw aanwezig (niet meer in gebruik) waardoor een optische scheiding ontstaat tussen het zitgedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de achterzijde.
De keuken, met kelder, is voorzien van een hoekopstelling met apparatuur zoals een oven, een 4-pits gasfornuis en afzuigkap. De afwerking met een natuursteen keukenblad en een natuurstenen vloer maakt het een goed geheel.
Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier is de Cv-ketel geplaatst en is de aansluiting voor de was-apparatuur aanwezig. Naast extra kastruimte is er plaats voor een extra koelkast/vriezer.
Serre voorzien van een geïsoleerde vloer, een grote schuifpui naar de tuin en verwarming.


1e verdieping

Overloop met vlizotrap naar de bergzolder. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan één met vaste kast. De slaapkamers zijn afgewerkt met vloerbedekking en deels schroten betimmering. De badkamer is in circa 2000 vernieuwd en ingericht met een wastafel in meubel, een staand toilet en brede douche in cabine met thermostaatkraan. De badkamer is geheel betegeld.


2e verdieping

Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping. Deze ruimte is beplankt en zeer geschikt als bergzolder.

Buiten

De eigen oprit naar de garage, is gelegen naast de goed verzorgde voortuin. Er is plaats voor meerdere auto’s. De garage is voorzien van een wastafel, verwarming en een loopdeur naar de tuin. De geheel omsloten achtertuin heeft een fijn terras grenzend aan de woning, een gazon en diverse beplanting. De tuin heeft een beregeningsinstallatie die aangesloten is aan een grondwaterpomp.

Bijzonderheden:
- de gehele woning is voorzien van (hard) houten kozijnen, deels HR++ glas;
- Cv-ketel Remeha 2021 (onderhoud in januari 2024);
- kookplaat is in 2021 vernieuwd;
- energielabel D.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 575.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
465 m3
Perceel
560 m2
Woonoppervlakte
117 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
33 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m2
Overig inpandige ruimte
9 m2
Bouwjaar
1967
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.