listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 469.000

Lange Voren 6

Riel
  • 4 slaapkamers
  • 158 Woonoppervlakte
  • 250 m2
Vooraan in het dorp, op een toplocatie aan de rand van Riel gelegen uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met verlengde garage. De woning ligt op een rustige en kindvriendelijke locatie nabij de uitvalswegen naar Goirle, Tilburg en de A58. De woning ligt nabij het wandelgebied rondom De Leij en natuurgebieden Riels Laag en de Regte Heide.
Het winkelaanbod voor de dagelijkse voorzieningen is goed bereikbaar.  

Begane grond
 
Middels de voortuin met eigen oprit bereik je de entree. Entree in hal met garderoberuimte, meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een speelse indeling met een zithoek aan de voorzijde en ruime eetkamer in de uitbouw. In de zitkamer is een houthaard in een schouw aanwezig en deze ruimte is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de zitkamer is een doorgang naar de uitbouw. De uitbouw, over de volle breedte, heeft een hoog plafond, hoge ramen en houten vloer.  Middels dubbele deuren toegang tot de achtertuin. 
De centraal gelegen keuken heeft een speelse indeling met een werkeiland, een rechte opstelling en hoge kastenwand.  De keuken is voorzien van apparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, vaatwasser (2020), combi-oven (2020) en koelkast. In de keuken is de trapkast/voorraadkast toegankelijk.
Inpandig bereikbare garage. De garage is verlengd en voorzien van elektra, verwarming en dakisolatie. Aan de voorzijde is een elektrische kanteldeur met loopdeur geplaatst en aan de achterzijde een loopdeur naar de tuin.  

1e verdieping

Overloop met trap naar de zolderverdieping. Vanuit de overloop zijn drie slaapkamers bereikbaar. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een vaste kast met schuifdeuren. Eén slaapkamer aan de achterzijde met wastafel in meubel en een slaapkamer met de mogelijkheid voor een wastafel. 
Royale badkamer met toilet, ligbad, dubbele wastafel in meubel en douche in cabine. De badkamer is volledig betegeld. 

2e verdieping

Middels vaste trap te bereiken. Voorzolder met de aansluiting voor de wasmachine en de droger, een kast met de opstelling van de HR-ketel en afgesloten bergruimte met dakraam. Op de voorzolder is een wastafel in meubel aanwezig. Ruime zolderkamer met dakkapel en twee dakramen aan de voorzijde. Hier is bergruimte aanwezig achter de schotten. 
Vanuit de voorzolders als vanuit de zolderkamer is een bergvliering bereikbaar. 

Buiten

Voortuin met eigen oprit. Achtertuin met terras en gedeeltelijk kunstgras. In de tuin staan meerdere bomen langs de schutting en er is een kleine houten berging aanwezig. 

Bijzonderheden

•    Meterkast is vernieuwd in 2012
•    De woning is aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd.
•    Verlengde garage aanwezig, in 2015 uitgebouwd. 
•    HR-ketel bouwjaar 2019, onderhouden in 2021.
•    Woonkamer, hal en toilet zijn voorzien van vloerverwarming.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Twee onder een kapwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 469.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
614 m3
Perceel
250 m2
Woonoppervlakte
158 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
1 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
4 m2
Overig inpandige ruimte
27 m2
Bouwjaar
1972
Energielabel
C

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.