listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 1.150.000

Swaenhof 5

Oisterwijk
  • 3 slaapkamers
  • 183 Woonoppervlakte
Residentie De Swaen ligt middenin het prachtige centrum van Oisterwijk, boven de geheel verbouwde restaurants De Swaen en Alma. Aan de voorzijde kijkt u uit op de gezellige terrassen van De Lind. De oorspronkelijk gevel van Hotel De Swaen is in tact gebleven. Achter de gevel treft u op de tweede en derde verdieping een schitterend, onder architectuur van Francine Broos ontworpen en ingerichte, maisonnette van in totaal 183 m².

De entree bevindt zich aan de achterzijde van De Swaen, aan de binnentuin van het Swaenhof. De maisonnettes zijn bereikbaar via een afsluitbare hal met trappenhal en een lift en de twee parkeerplaatsen en berging bevinden zich in de parkeerkelder welke via het Swaenhof bereikbaar zijn.

Indeling

Royale entree/hal met meterkast, garderobekasten (allen meubelmaatwerk) en luxueus toilet met hangcloset en op maat gemaakt meubel met wastafel en ingebouwde kranen. Bijkeuken met meubelmaatwerk keukenblok met grote inbouw vrieskast (Miele) en opstelling wasmachine, droger en close-in boiler.

Prachtige living met zitgedeelte voorzien van airco, meubelmaatwerk kastenwand met ingebouwde TV (B&O) en gashaard alsmede het eetgedeelte, Het geheel in open verbinding met waanzinnige Bulthaup keuken voorzien van kook-/spoeleiland met de navolgende inbouwapparatuur: twee grote koelkasten, een inductiekookplaat met ingebouwde afzuigunit (Bora), oven, vaatwasser (allen Miele) en een composiet aanrechtblad.

De woonkamer is erg licht dankzij de vier over de volle breedte van de maisonnette geplaatste openslaande tuindeuren naar het balkon welke op het zuiden georiënteerd is. Het betreffen allen houten kozijnen met dubbele beglazing en de kozijnen werden in 2021 geschilderd. Een airconditioning zorgt hoogzomer voor gewenste verkoeling.

De overloop op de tweede woonlaag biedt toegang tot drie slaapkamers, twee badkamers, een dakterras en een technische berging. De twee logeer-/kinderkamers bevinden zich aan de achterzijde en beschikken beiden over vaste meubelmaatwerk kastenwanden en een gezamenlijke badkamer op de overloop met inloopregendouche, hangcloset en wastafel in meubel. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en beschikt naast de meubelmaatwerk vaste kastenwand over een eigen badkamer bereikbaar via een schuifdeur. Deze badkamer beschikt over een royale inloop-/regendouche, hangcloset en design wastafel in meubel met spiegelwand. Beide badkamers beschikken over vloerverwarming. Het dakterras ligt te midden van twee slaapkamers en de overloop en is bereikbaar door middel van schuifpuien en is voorzien van een greenwall, een unieke concept dat voor een groene en levendige uitstraling zorgt. Ten behoeve van deze greenwall treft u in de technische ruimte een installatie ten behoeve van de watervoorziening. Tevens opstelling CV-combiketel (2015). Tot slot treft u op de overloop een derde airco aan ten behoeve van de kinderkamers.

Parkeren
Het parkeren is bijzonder goed geregeld. Elke maisonnette beschikt over twee parkeerplaatsen in de ondergrondse stallingsgarage van Swaenhof. Vanuit de parkeergarage heeft u via de binnentuin van Swaenhof toegang tot uw woning. Een aangename luxe in het centrum van Oisterwijk. Naast de eigen parkeerplaats hebben de maisonnettes ook een praktische eigen berging in de stallingsgarage. Handig voor het stallen van fietsen en het opbergen van de golftas en de wijnvoorraad.

Algemeen

* Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 515,- per maand;
* Twee parkeerplaatsen en berging in afgesloten kelder;
* Luxe afwerkingsniveau onder architectuur van Francine Broos;
* Aanvaarding in overleg.
Type woning:
Appartement
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 1.150.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
580 m3
Woonoppervlakte
183 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Externe bergruimte
4 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
16 m2
Bouwjaar
2011

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.