listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 525.000

Bloemenstraat 15 A

Hilvarenbeek
  • 4 slaapkamers
  • 228 Woonoppervlakte
  • 607 m2
Om de hoek van het centrum gelegen vrijstaande woning met diverse garages en multifunctioneel (bijvoorbeeld beroep aan huis, mantelzorg) bijgebouw. Bouwjaar 1966. Perceel van 607 m2.
Het object behoeft eigentijdse aanpassingen/modernisering en heeft volgens het huidige bestemmingsplan een woonbestemming. Meer informatie vindt u op www.ruimtelijkeplannen.nl

Locatie
Het object is gelegen aan de Bloemenstraat in een rustige woonomgeving nabij het centrum van Hilvarenbeek en heeft dus alle voorzieningen in de directe nabijheid. De uitvalswegen, zoals de Provincialeweg N 269, zijn snel bereikbaar.

BLOEMENSTRAAT 15A WONING
Begane grond: hal met meterkast, trapopgang en toegang naar de woonkeuken. De ruime woonkeuken is ingericht met een L-vormig keukenblok v.v. spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is er toegang tot een provisiekelder, tot een portaal met toiletruimte v.v. vrijhangend toilet en fonteintje, alsmede tot de bijkeuken met uitstortgoot, aan/afvoer wasmachine en boiler. Naast de keuken is de woonkamer gelegen. Deze kamer heeft een schoorsteenkanaal met houtkachel. Achter de woonkamer ligt de tuinkamer die is v.v. een lichtkoepel en middels deur toegang geeft tot de tuin.

1e verdieping: te bereiken via trap met tussenbordes. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 aan de achterzijde zijn gelegen. Slaapkamer 1 heeft een vaste schuifkast, slaapkamer 2 heeft middels een deur toegang tot het balkon. Slaapkamer 3 is aan de voorzijde gelegen en heeft een vaste schuifkast. 
De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel, vrijhangend toilet en designradiator. Vanuit de badkamer geeft een vaste trap toegang tot de 2e verdieping.

2e verdieping: ruime overloop met dakraam, bergruimten in de schuine delen van de kap en opstelling c.v.-combiketel. Verder is er een zolderkamer met dakkapel en wastafel.

BLOEMENSTRAAT 15B BIJGEBOUW
Het bijgebouw kan multifunctioneel worden gebruikt. Momenteel is het ingericht met een woonkamer/werkkamer met keukenblok. Hal met vaste kast en trapopgang. Bijkeuken met aan/afvoer wasmachine, c.v.-ketel en douche- en toiletruimte. Deur naar de tuin. Aangebouwde berging.

1e verdieping: 2 naast elkaar gelegen kamers, waarvan 1 met wastafel. Bergzolder.

Buiten: de woning heeft een voortuin die is ingericht met een notenboom, borders en planten. De achtertuin is ingericht met sierbestrating, gazon, borders en een pruimenboom. In de tuin staat momenteel een eenvoudige kas/overkapping.

Overige bebouwing: links van de woning is een garage met smeerput. Rechts van de woning is een dubbele garage, waarvan 1 eveneens met smeerput. Achter deze garage ligt een hobbyruimte met toegang tot 2 kelders. 

Algemeen: 
• De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en dakisolatie middels isolatiedekens. 
• Verwarming middels c.v.-ketels en boiler.
• In de koopovereenkomst worden een niet-bewoningsclausule (woning komt uit een nalatenschap, verkoper heeft de woning niet zelf bewoond), een asbestclausule en een ouderdomsclausule opgenomen. 
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 525.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1203 m3
Perceel
607 m2
Woonoppervlakte
228 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Gebouwgebonden buitenruimte
18 m2
Overig inpandige ruimte
129 m2
Bouwjaar
1966
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.