listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 1.095.000

Grevelingen 87

Tilburg
  • 5 slaapkamers
  • 385 Woonoppervlakte
  • 554 m2
Exclusief wonen op een van de mooiste locaties van De Blaak, met de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Op een rustige plek, met een vrije ligging aan de achterzijde, staat deze moderne woon-werkvilla van ruim 1550 m³ met vijf slaapkamers, een groot souterrain, een eigen bar met tv-kamer, een luxe keuken en een grote kantoorruimte met eigen entree. In 2018 is de villa geheel gerenoveerd en verduurzaamd, met energielabel A++ en alle denkbare luxe als eindresultaat. De kantoorruimte met eigen entree biedt de mogelijkheid om mantelzorg of een gastenverblijf te realiseren.

De Blaak staat bij veel woningzoekenden hoog op het verlanglijstje vanwege de rust, ruimte en het vele groen. Je woont op loopafstand van het 013 Stadsbos en in de wijk bevinden zich een kleinschalig winkelcentrum, diverse sportvoorzieningen en verschillende basisscholen. Het centrum, treinstation en de universiteit zijn met de fiets goed bereikbaar. Via de Blaakweg is het circa 2 kilometer naar de A58 richting Breda, Eindhoven en de A65/N65 richting ’s-Hertogenbosch.

Indeling:
Begane grond:
Bij thuiskomst kun je kiezen tussen de carport en de 8.70 meter lange garage voor het parkeren van de auto. De garage staat in directe verbinding met de hal en de carport met de royale kantoorruimte.
De entree met de industriële stalen dubbele deuren bevindt zich in het hart van de villa. In de ruime ontvangsthal zie je direct dat dit een fantastisch huis is boordevol leefruimte met een eikenhouten vloer (met vloerverwarming) en zwarte binnendeuren. Bij de garderobe bevindt zich de toiletgroep, maatwerk garderobekast en in de aansluitende hal zijn de trappen naar de kelderruimte en eerste verdieping. Meerdere deuren zijn uitgevoerd met glas, waardoor de hal en gang heel ruimtelijk en licht zijn.
Werken vanuit huis heeft veel voordelen, zeker als de ruimte veel sfeer heeft. Deze kantoorruimte heeft grote ramen aan de voor- en achterzijde, een systeemplafond met ledverlichting, een directe toegang tot de oprit en ruimte voor minimaal vier bureaus. Uiteraard is deze ruimte van ca. 47 m² ook te verbouwen tot inpandig appartement voor mantelzorg, als gastenverblijf of te gebruiken als praktijkruimte.
Aan de tuinzijde, met een grote schuifpui aan de zuidwestkant, bevindt zich de sfeervolle woon-/eetkamer. Er is ruimte voor een zeer grote eettafel en het zitgedeelte is de perfecte plek voor en goede film of serie. In de open keuken staat een moderne opstelling met composiet werkblad en een groot kookeiland en een wandopstelling met spoelgedeelte. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd en het eiland biedt zitgelegenheid voor vier personen.
Via het portaal met veel lichtinval en elektrisch bedienbaar screen loop je vanuit de keuken naar buiten alsmede de eerdergenoemde hal waaraan de bijkeuken/wasruimte grenst.
Aansluitend treft men de ontspanningsruimte van circa 32 m2 met tuindeuren en authentieke eiken bar met krukken. In open verbinding de tv-kamer met maatwerk kast. Dit is de perfecte plek voor de kinderen, voor een verjaardag of familiefeestje. Openslaande deuren verbinden de bar met de onderhoudsvriendelijke en vooral privacy biedende achtertuin op het zuid-westen. De bar is nagenoeg geluidsdicht en voorzien van Co2 ventilatie! (in de woonkamer kunt u TV kijken zonder overlast, ook het toiletbezoek gaat via de lange gang zonder enig overlast).

Souterrain:
Wat je aan de buitenzijde niet ziet, is het zeer ruime souterrain met een overloop, twee bergruimtes en een grote fitnessruimte. De totale oppervlakte bedraagt maar liefst 65 m², waarvan een deel is aangeduid als gebruiksoppervlakte wonen.

Eerste verdieping:
Aan de overloop met aansluitende gang grenzen maar liefst vijf slaapkamers, waardoor deze villa perfect is voor een gezin. Een van de slaapkamers is ingericht als ruime kleedruimte met een grote kastenwand en ook in een van de tweepersoonskamers is een grote kastenwand geplaatst.
De badkamer is een moderne, lichte ruimte met marmerlook wand- en vloertegels en glad stucwerk. Alle voorzieningen zijn aanwezig: een ligbad, grote inloopdouche, wandcloset en een stijlvol badmeubel met twee ovale waskommen. Aan het plafond een infraroodpaneel (met remote) en een handdoekradiator voor permanente verwarming.

Tuin:
De gehele bestrate voor- en achtertuin met grote tegels passen perfect bij deze moderne villa. Qua beplanting is er voornamelijk gekozen voor siergrassen en de erfafscheiding, deels van hout, zorgt in de achtertuin voor optimale privacy. Voor de kinderen is er ruimte om buiten te spelen en de ligging ten opzichte van de zon is uitstekend. Hier is het groots en bourgondisch genieten met een zachte -g, in de villa en op het grote terras.

Bijzonderheden:
- Ruim 385 m2 vloeroppervlak voor maximaal woon- en leefgenot!!
- Bestemming wonen met de mogelijkheid voor een kantoor/praktijk aan huis;
- De woning is in 2018 geheel gerenoveerd;
- Vloerverwarming op de begane grond, met uitzondering van de kantoorruimte;
- Slaapkamers voorzien van airco (koelen en verwarmen);
- Multifunctioneel souterrain met een bergruimte en een sportruimte;
- Hoogwaardige gevel- en dakisolatie (2021/2022);
- Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein (carport en garage);
- 32 zonnepanelen, warmtepomp en infraroodverwarming (badkamer);
- Lage energielasten van ca. € 150,- per maand (warmtepomp is van oktober 2023);
- Energielabel A++
- Onderhoudsvriendelijke tuin met optimale bezonning!!
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1.095.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
1559 m3
Perceel
554 m2
Woonoppervlakte
385 m2
Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
5
Gebouwgebonden buitenruimte
25 m2
Overig inpandige ruimte
35 m2
Bouwjaar
1990
Energielabel
A++

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.