listing_gallery

Beschikbaar
Vraagprijs € 399.000

Nieuwevaert 50

Kaatsheuvel
  • 4 slaapkamers
  • 112 Woonoppervlakte
  • 97 m2
Duurzaamheid, onderhoudsgemak en lage energiekosten zijn termen die van toepassing zijn op deze sfeervolle woning aan Nieuwevaert 50. Deze moderne woning, gebouwd in 2017, bevindt zich in de fijne nieuwbouwwijk Loonse Vaart, vlakbij het centrum en op korte afstand van scholen en uitvalswegen. Het betreft hier een prettige kindvriendelijke woonomgeving. Met een comfortabele woonkamer, een moderne keuken, een praktische badkamer, drie slaapkamers en mogelijkheden voor uitbreiding op de zolder, biedt deze woning volop ruimte. Bovendien is de woning volledig geïsoleerd en beschikt het over vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer op de eerste verdieping. Met onder andere vier zonnepanelen op het dak, draagt de woning ook bij aan een energiezuinige levensstijl, wat resulteert in een energielabel A.

Indeling:
De woning is gelegen aan een rustige straat waar voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig zijn. Middels een groenstrook worden deze parkeerplaatsen van het trottoir gescheiden.

Entree
De entree van de woning geeft toegang aan de hal welke is voorzien van een meterkast en deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Woonkamer en keuken
Vanuit de hal betreed je de lichte woonkamer met open keuken. Deze keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over voldoende kast- en ladenruimte en (inbouw)apparatuur zoals: een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, wastafel en een combi magnetron/oven. De keuken staat in open verbinding met de sfeervolle woonkamer welke aan de achterzijde is gesitueerd en is voorzien van grote raampartijen en een achterdeur. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
Via de trap in de woonkamer is de eerste verdieping bereikbaar. Hier tref je de overloop met aangrenzend drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de hoofdslaapkamer. Deze ruime slaapkamer is voorzien van een raampartij en een radiator, en biedt meer dan voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en ruime kledingkast. De overige twee slaapkamers, voorzien van raampartij en radiatoren, tref je aan de voorzijde van de woning. Beide kamers zijn ideale kinderkamers, kastenkamers of thuiswerkplekken.

Badkamer
De badkamer, geheel betegeld in een lichte kleurstelling, is ingericht met een inloopdouche, wancloset en wastafel. Verder beschikt de ruimte over vloerverwarming en een radiator.

Zolder
Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Hier tref je een ruime open zolder aan, welke is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur en de omvormer van de 4 zonnepanelen die op het dak liggen. De ruimte biedt mogelijkheden voor het realiseren van extra (slaap)kamers.

Tuin
Ook buiten beschikt de woning over een fijne ruimte. De achtertuin, gelegen op het zuidwesten, beschikt over een gezellig terras met looppad richting de houten berging en de achterom. Verder is de tuin voorzien van een gazon en een sfeervolle plantenborder. De houten berging beschikt over elektra en is ideaal voor het stallen van fietsen, het opbergen van tuingereedschap en/of het uitvoeren van een hobby.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2017;
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 112 m²;
- Inhoud: circa 412 m³;
- Tuin op het zuidwesten;
- Volledig geïsoleerd;
- Voorzien van 4 zonnepanelen;
- Energielabel A;
- Het perceel dient nog kadastraal gesplitst te worden voor rekening koper.
- De grootte van het perceel zal ca. 97m2 zijn (of zo groot als uit kadastrale inmeting zal blijken).

Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 399.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
412 m3
Perceel
97 m2
Woonoppervlakte
112 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
5 m2
Bouwjaar
2017
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.