listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 265.000

Stellenboschlaan 40

Tilburg
  • 1 slaapkamers
  • 47 Woonoppervlakte
  • 96 m2
Op een fijne locatie gelegen instapklare (starters)woning, nabij het centrum en uitvalswegen. In rustige, kindvriendelijke wijk, "Puijacker", in de nabijheid van uitvalswegen, ringbanen, centrum en winkelvoorzieningen.

Indeling

Begane grond
Entree met met toegang tot het toilet, badkamer en doorgang naar de keuken/woonkamer. Aan de voorzijde van de woning vindt men een toiletruimte met fonteintje, een badkamer met wastafel meubel en ruime douche. Beide ruimtes zijn voorzien van mechanische ventilatie en de badkamer heeft tevens een raamkozijn en dus natuurlijke ventilatie. De keuken is als volgt ingedeeld; 4-pits gaskookplaat met RVS afzuigkap, combimagnetron, spoelbak en inbouwkoelkast. Ook aanwezig is een ruime provisie/bergkast alwaar ook de CV-opstelling zich bevindt. De hoge open woonkamer is voorzien van strak stucwerk muurafwerking, laminaatvloer en grote raampartijen met een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
Vide, open en ruimtelijk slaapvertrek met veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voorzijde van de woning en tevens de dakramen die niet alleen de vide maar ook de woonkamer van extra lichtinval voorzien. Ook deze ruimte is voorzien van strak stucwerk muurafwerking en laminaatvloer afwerking.

Tuin
Sfeervolle en knusse achtertuin gelegen op het zuiden met sierbestrating, vrijstaande houten berging voorzien van elektra.

Algemeen
- ideale ligging ten opzichte van het stadscentrum en uitvalswegen
- modern en instapklaar wonen
- energielabel A!
- veel privacy aan de achterzijde

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Gerritse Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 265.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
166 m3
Perceel
96 m2
Woonoppervlakte
47 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Externe bergruimte
6 m2
Bouwjaar
2017
Energielabel
A

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.