listing_gallery

Verkocht
Vraagprijs € 925.000

Vierwindenlaan 38

Tilburg
  • 4 slaapkamers
  • 275 Woonoppervlakte
  • 827 m2
Wonen in de meest geliefde wijk van Tilburg op een riant perceel.
Ze komen maar beperkt beschikbaar, bijzonder vormgegeven riante woningen uit de 70-er jaren.
Op absolute toplocatie in de wijk "Zorgvlied" gelegen vrijstaande woning met bijzondere kenmerkende elementen zoals trappenhuis, veel lichtinval, hoge plafonds, riante living en eetkamer, woon/eetkeuken, 5 riante slaapkamers, 2 badkamers, een vrijstaande garage en aparte berging, veel privacy biedende zonnige tuin en een niet te benoemen fijne sfeer.

Dit alles op ideale locatie aan de Vierwindenlaan gelegen, brede straat met schitterende grote bomen, in een fijne woonomgeving in de geliefde wijk Zorgvlied. De laan is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum, de winkels aan het Burgemeester van de Mortelplein, Universiteit van Tilburg, golfbanen, het buitengebied en de uitvalswegen naar andere steden.

Begane grond:
Overdekte entree, hal met open trapopgang met vide, toiletruimte voorzien van fonteintje, groepenkast, garderobe alsmede vanuit de hal toegang tot de living via een mooie glazen deur, de eetkamer, woon/eetkeuken en bijkeuken.
De sfeervolle en lichte woonkamer beschikt over grote ramen met enorm veel lichtinval. De woonkamer is verdeeld in een sfeervolle zithoek met open haard aan de voorzijde van de woning en een heerlijke op de tuin gerichte eetkamer. De lichte en zonnige eetkamer is geheel op de tuin gericht en heeft een heerlijk zicht op de vijver en het mooie groen van de tuin. Middels een schuifpui en openslaande harmonica deuren zijn de terrassen aan de zijkant en aan de achterzijde van de woning te bereiken. De terrassen zijn beiden voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen. In de kamer treft u een royale berg-/servies kast. De kamer is voorzien van mooie doorlopende Bubinga houten vloer. Vanuit de eethoek is er middels een schuifdeur toegang tot de ruime woon/eetkeuken.
De woon/eetkeuken is ingericht met hoekopstelling, een spoeleiland met eetbarretje en grote kastenwand. Als inbouwapparatuur treft u een 6-pits gaskookplaat van Gaggenau, oven en hogedruk stoomoven, koelkast, vrieskast en vaatwasser. Door de grote raampartijen aan de zijkant van de woning is er hier ook weer veel en prettig lichtinval, vanuit de keuken is er een loopdeur naar de tuin.

De bijkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Hier treft u de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, vaste wastafel met koud en warm water en een vaste kasten wand.

Eerste Verdieping:
Middels vaste trap is de 1e verdieping te bereiken. De ruime overloop met vide geeft toegang tot de 5 slaapkamers en de 2 badkamers. Aan de voorzijde van de woning bevinden zicht twee slaapkamers welke voorzien zijn van een vaste kast, 1 kamer is voorzien van een ruime inloopkast/bergkast, de andere slaapkamer heeft toegang tot het balkon met uitzicht over de Vierwindenlaan, de kamers hebben hoge plafonds en zijn voorzien van vloerbedekking.
De riante ouderslaapkamer (voorheen 2 kamers) is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft tevens toegang tot een balkon met zicht op de mooie tuin. Beiden balkons zijn voorzien van veiligheidssloten. Vanuit de ouderslaapkamer loopt u direct in de kastenkamer, voorheen slaapkamer 4. Het is vrij eenvoudig om hier weer twee kamers van te maken. Vanuit de ouderslaapkamer is er toegang tot de badkamer, welke is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en designradiator. Op de overloop treft u een apart toilet en de 2e badkamer voorzien van een vaste wastafel en douche. Prachtige royale zij-slaapkamer met op maat gemaakte kastenwand en veel lichtinval. Deze kamer is nu in gebruik als hobby/werkkamer.

Buiten: Fraai aangelegde riante tuin rondom de woning met royale oprit voor meerdere auto's. Vrijstaande garage voorzien van elektrisch bedienbare garagedeur. Aparte berging met CV-opstelling, voorzien van water en elektra. En kleine berging voor tuingereedschap. De tuin is met zorg aangelegd, hierbij is gekozen voor een prachtige vijver met fontein, gazon, plantenborders, mooie leilinden, beukenhagen, verschillende grassoorten, vijgenboom, appelboom en een prachtige pergola met druiven bij de achterom. U treft verschillende terrassen aan zowel aan de achterzijde direct aan de woonkamer als aan de zijkant van de woning. Voor de echte tuinliefhebbers is er een plantenkas/tuinkas, waar met veel liefde voor de planten gehobbyd kan worden. Een heerlijke zonnige achtertuin waar het volop genieten is van rust, ruimte en privacy.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van alarminstallatie
- Aan de achterzijde is de woning voorzien van elektrische zonnescreens
- De terrassen zijn voorzien van elektrische zonwering (2x)
- Oktober 2022 is het schilderwerk buiten rondom gedaan
- Balkons voorzien van veiligheidssloten
- Op de beneden verdieping zijn diverse ramen en bewegende puien voorzien van gelaagd glas (doorval- en inbraakbescherming.
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing
- De voor- en achtertuin is voorzien van een automatische beregeningsinstallatie met een vaste (eigen) grondwaterpomp. De installatie hangt in de garage en is ook handmatig te bedienen. Voor- en achtertuin zijn aangelegd als separate zones.
- De achtertuin is voorzien van 7 stroompunten (enkele en dubbele wandcontactdozen) voor het aansluiten van tuinverlichting of elektrische apparaten middels afstandsbediening.
- Op een prachtige en kindvriendelijke locatie gelegen heerlijke gezinswoning
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Vraagprijs
€ 925.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
998 m3
Perceel
827 m2
Woonoppervlakte
275 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
37 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m2
Bouwjaar
1973
Energielabel
D

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.