listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 275.000

Pater Ruttenstraat 5

Tilburg
  • 3 slaapkamers
  • 83 Woonoppervlakte
  • 138 m2
Deze speels ingedeelde tussenwoning is gelegen in een oudere woonwijk ‘t Goirke en nabij het centrum van Tilburg en de uitvalswegen. Op de fiets is het station en het stadscentrum van Tilburg eenvoudig en snel te bereiken, op loopafstand tref je musea, het Wilhelminapark en een supermarkt voor de deur. 


INDELING

Begane grond

Entree in hal met de eenvoudige meterkast en klapdeur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een ruime zit aan de voorzijde en in de keuken ruimte voor een eethoek. De zitkamer en de eetkamer zijn middels een wand van elkaar gescheiden. Er is veel lichtinval door de grote raampartijen en de trap naar de verdieping is aanwezig in de woonkamer. 
Open keuken met hoekopstelling voorzien van veel kastruimte, een groot werkblad en zicht op de tuin. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met vaste kasten. Hier is de Cv-ketel geplaatst en er is ruimte voor de wasmachine en het gasfornuis. Toiletruimte met staand toilet en fonteintje. Vanuit de bijkeuken toegang tot de tuin middels een loopdeur.


1e verdieping

Overloop met luik naar de bergzolder. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan twee gelegen aan de voorzijde van de woning. De slaapkamers hebben beide een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde is bereikbaar via een tussenkamer. In deze tussenkamer is een wastafel aanwezig en toegang tot de doucheruimte. 


2e verdieping

Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping. De zolderverdieping is een open ruimte met een dakraam en momenteel zeer geschikt als bergruimte. Op de zolder is de boiler opgesteld.


Buiten

Fraaie zonnige achtertuin op het westen met eigen achterom. De tuin is ingericht met terras aan de woning, gazon en beplanting. Vanuit de tuin is de stenen berging bereikbaar. 

Bijzonderheden:
• de woning is voorzien van rolluiken;
• de woning heeft deels kunststof kozijnen met dubbel glas;
• fijne ligging met vrij uitzicht over het Bart van Peltplein.

 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 275.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
347 m3
Perceel
138 m2
Woonoppervlakte
83 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Overig inpandige ruimte
15 m2
Bouwjaar
1955
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.