listing_gallery

Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 298.000

Mariahof 20

Berkel-Enschot
  • 4 slaapkamers
  • 111 Woonoppervlakte
  • 189 m2
Op een zeer gewilde locatie, in een groene woonomgeving gelegen, hebben we een uitgebouwde tussenwoning met vier slaapkamers, ruime keuken en twee bergingen in de verkoop gekregen. Vanuit de woning is er fraai uitzicht over een plantsoen en de achtertuin is gelegen op het Zuidwesten.
 
Uiteraard mag een en ander gemoderniseerd en verduurzaamd worden, maar dan heb je ook een tijdloos huis op een geweldige locatie! Wij zijn op zoek naar een koper die het karakter van deze tussenwoning met bergingen weet te waarden. Voelt u zich aangesproken, dan zien we u graag tijdens een bezichtiging.
 
Mogelijkheid tot het aankopen van een garage, gelegen op het achterliggende terrein aan de Kerkstraat. Koopsom van de garage bedraagt € 25.000,- k.k.
 
 
INDELING
 
Begane grond
 
Entree in hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping, trapkast en toiletruimte met staand toilet. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer en keuken. De ruime keuken is voorzien van een eenvoudig recht keukenblok met een elektrische boiler. Tevens is in de keuken de opstelling van de Cv-ketel aanwezig. Vanuit de keuken is er zicht op de tuin en er is een doorgang naar de serre/tuinkamer aanwezig.
De leuke woonkamer met centraal gelegen schouw heeft een vrij uitzicht over het plantsoen en heeft veel lichtinval door de grote raampartij.
Aan de achterzijde van de woning is de tuinkamer gelegen, deze kamer is voorzien van kunststof kozijnen en een loopdeur naar de tuin.
 
 
1e verdieping
 
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning waarvan de kleinste kamer met een dakkapel en de grote kamer met openslaande deuren naar het platte dak. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Eenvoudige badkamer met douche en wastafel.
 
 
2e verdieping
 
Voorzolder met dakraam en bergruimte achter de schotten. Royale zolderkamer met dakraam en bergruimte achter de schotten.


Buiten
 
Fijne achtertuin gelegen op het Zuidwesten. In de tuin staat een dubbele stenen berging met elektra. Achter in de tuin is de poort aanwezig naar de achtergelegen brandgang. De tuin is voorzien van een zonnig terras aan de woning, een gazon, een groene erfafscheiding en bestrating achter in de tuin.
 
Bijzonderheden:
* mogelijkheid tot aankoop van een garagebox;
* fraai uitzicht over plantsoen;
* modernisering en verduurzaming noodzakelijk;
* in de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen;
* energielabel F.
 
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Eengezinswoning
Type woning
Tussenwoning
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 298.000
Koopconditie
Kosten koper
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
392 m3
Perceel
189 m2
Woonoppervlakte
111 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Externe bergruimte
14 m2
Bouwjaar
1964
Energielabel
F

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.