listing_gallery

Verkocht
Prijs op aanvraag

Elsanta 5

Berkel-Enschot
  • 8 slaapkamers
  • 510 Woonoppervlakte
  • 1500 m2
In 2013/2014 onder architectuur van DMarq uit Den Bosch werd deze prachtige vrijstaande villa met bijgebouw gerealiseerd. De omvang, afwerking en kwaliteit zijn onovertroffen als het gaat om hedendaagse nieuwbouw, een en ander op traditionele wijze gerealiseerd door aannemer Vromans Van Hal uit Alphen.

De ligging is uniek, centraal gelegen in het dorp nabij het winkelcentrum, scholen, gezondheidscentrum en het culturele hart van Berkel-Enschot. Bent u op zoek naar veel ruimte, kamers en mogelijkheden dan biedt dit pand wat u zoekt mede dankzij het enorme bijgebouw wat multifunctioneel aan te wenden is. Ooit bedoeld als inpandig zwembad (die mogelijkheid is er nog steeds) maar zeker ook als gym, praktijk en/of atelier ruimte.

De woning wordt gestookt door een warmtepomp als gevolg waarvan de gehele woning verwarmd én gekoeld wordt door middel van vloerverwarming op alle bouwlagen. De woning is optimaal geïsoleerd en beschikt over energielabel A. De gebruikte materialen zijn allen eersteklas en uiteraard lichten we een en ander bij gebleken belangstelling graag toe.

Indeling begane grond

Via de prachtige voordeur toegang tot een imposante en statige hal met een vide die tot aan de nok reikt. De hal beschikt over een toilet met fontein en een fraaie trappenhal. Toegang tot grote kelder (ca. 20 m²) en op stahoogte (ruim 2 m¹ hoog) voorzien van tegelvloer, wandtegels, en opstelling warmtepomp en boilers.

De woonkamer van bijna 70 m² is onderverdeeld in een zitgedeelte met openslaande tuindeuren naar het terras en via een verlaagd gedeelte, een royale tv kamer. De pool-/gamekamer, ook ideaal als te gebruiken als kantoorkamer, is toegankelijk via schuifdeuren aan de tuingerichte woonkamer en via de hal. De woonkamer is gescheiden van de woonkeuken door middel van schitterende en-suite deuren in vaste kasten. Het plafond beschikt over inbouwverlichting.

De woonkeuken meet bijna 45 m² en beschikt over een spoeleiland en veel vaste kastenwanden. Het spoeleiland beschikt over een Quooker, koelkast, stoomoven, combimagnetron en een vaatwasser. De keuken is volledig op maat gemaakt. De gehele vloer op de begane grond is voorzien van keramische tegels in houtmotief.

De bijkeuken beschikt over een extra keukenblok. Aansluitingen water en afvoer maken deze ruimte geschikt voor meerdere doeleinden. Vide met opstelling unit stofzuiginstallatie en een Itho ventilatieunit. Toilet met fontein en urinoir.

Het bijgebouw is kolossaal en geschikt voor vele doeleinden. Aanvankelijk gebouwd als binnenzwembad maar momenteel in gebruik als woonruimte. Mantelzorg, atelier, werkruimte het is allemaal mogelijk! Met een vloeroppervlak van ca. 120 m² en de beschikking over alle denkbare aansluitingen alsmede toilet met fontein, douche en loze leidingen ten behoeve van uitbreidingen kunt u met dit bijgebouw alle kanten op!

Eerste verdieping

Overloop met separaat toilet met fontein en toegang tot een viertal (slaap-) kamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een walk-in-closet van ca. 15 m² en een badkamer met inloop-/regendouche en wastafelmeubel. Twee slaapkamers beschikken over inbouwkasten en alle slaapkamers hebben een vloeroppervlak van ca. 20 m². De badkamer is royaal en beschikt over een ligbad, dubbele (twee persoons) regenshower, dubbele wastafel in meubel en openslaande tuindeuren naar een gezellig dakterras. De vierde kamer is in gebruik als waskamer.

Tweede verdieping

Overloop met separaat toilet met fontein en toegang tot een viertal (slaap-) kamers in oppervlakte variërend van ca. 9-13 m². Twee slaapkamers met eigen badkamer voorzien van inloopregendouche, wastafel in meubel en een vide. Warmwater wordt aangevoerd vanuit een warmtewin-systeem. De twee overige vertrekken zijn in gebruik als bergruimte maar ook zeker geschikt als slaap-/werkkamer!

Tuin

Fraai aangelegde tuin rondom de woning met gazon, beukenhagen en terrassen. Een gezellig bijgebouw met overdekt terras en houthaard en oprit ten behoeve van meerdere auto's.

Algemeen
* Het perceel bedraagt circa 1.500 m² of zoveel als na kadastrale inmeting zal blijken, een en ander in nader overleg met koper overeen te komen
* Volle houten paneeldeuren met fraai hang,- en sluitwerk
* Uitgebreide meterkast met 3 fase (krachtstoom)
* Camera, alarm beveiliging én rookmelders ook op het alarm
* Gehele begane grond voorzien van koven ten behoeve van gordijnen
* Gehele woning voorzien van stofzuigsysteem
* Alle ruimtes afzonderlijk bedienbaar voor wat verwarming betreft.
* In de huiskamer zit een gashaard-voorbereiding (rookkanaal), voor een haard op propaangas.
* Het volledig huis is voorzien van tripleglas.

Aanvaarding van dit uitzonderlijke object geschiedt in overleg met de eigenaar.
Type woning:
Woonhuis
Soort woning
Villa
Type woning
Vrijstaande woning
Beschikbaarheid
Verkocht
Prijs op aanvraag
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
2305 m3
Perceel
1500 m2
Woonoppervlakte
510 m2
Aantal kamers
11
Aantal slaapkamers
8
Externe bergruimte
15 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
25 m2
Overig inpandige ruimte
34 m2
Bouwjaar
2013

Wilt u graag een volledige brochure ontvangen? Vul dan uw naam en emailadres in en we sturen u direct door naar de brochure.

Meer informatie over deze woning of een bezichtiging plannen?

Neem dan contact op met één van onze makelaars via 013 580 20 70 of stuur een mail naar info@gerritsemakelaardij.nl.